Strona 83 z 269 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593133183 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 830 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Jan 20,29
    Świetne!!!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Gdyby ktoś pomyślał że to jakaś złośliwość pod adresem Kolekcjonera od razu dementuje Po prostu pewnego słonecznego dnia stanę u progu drzwi jego i jak mitycznemu Tomaszowi zaprezentuję śliczną canonetkę w wersji cyfrowej.

Więc powiadasz, że jesteś rozsądnym facetem i na takiego małego wariata w wersji cyfrowej byś się nie skusił?
    Już wiesz?
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja się właśnie tak samo śliniłem na cyfrowego Nikona S2+50/1.1 Che Guevara Edition...

...a gdy już prawie czułem zapach skóry, rzemienia i chromowanego metalu i słyszałem świst fotonów mknących przez superjasną optykę w kierunku pełnoklatkowej matrycy, to uraczono mnie jedynaczkiem-wypierdaczkiem, w cenie urągającej inteligencji potencjalnego nabywcy.

W ramach akcji odwetowej kupiłem NEX-5n + 40/1.4

Bywalec Awatar Tornvald
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Ja się właśnie tak samo śliniłem na cyfrowego Nikona S2+50/1.1 Che Guevara Edition...

...a gdy już prawie czułem zapach skóry, rzemienia i chromowanego metalu i słyszałem świst fotonów mknących przez superjasną optykę w kierunku pełnoklatkowej matrycy, to uraczono mnie jedynaczkiem-wypierdaczkiem, w cenie urągającej inteligencji potencjalnego nabywcy.

W ramach akcji odwetowej kupiłem NEX-5n + 40/1.4
    A kyszzzz zly duchu...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Już wiesz?
    Ja myślę, że Kolekcjoner wie: dostaniemy - może nie gimpa w postaci V1 - ale nie więcej niż 4/3.
    Stąd jego zniecierpliwienie.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Stąd jego zniecierpliwienie.
    Eeee.... ja tam spokojny jestem. Jacka humor i dystans do rzeczywistości mi zawsze odpowiadał, a i tak zgodzę się z tym co napisał czornyj że prędzej pokażą (tfu..) telefon niż coś takiego jak powyżej :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Taka myśl mi przebiega, że szkoda będzie tej linii produkcyjnej matryc APS-H po (ponoć) osieroconych jedynkach. Więc najkorzystniej by było wepchnąć je do jakiegoś bezlusterkowca (najlepiej z dalmierzem). 4/3 już zamontowali w G1X więc by nie narobili sobie wiochy dając coś mniejszego
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Bywalec Awatar Tornvald
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mysle,ze najpewniejsze sa APS-C. To ma duza czesc mocnej konkurencji natomiast to co zrobil Nikon chyba nie uzyskalo poklasku. A co do APS-H to niby mogliby zakasowac konkurencje i dac to ale jakos nie wierze w to...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Taka myśl mi przebiega, że szkoda będzie tej linii produkcyjnej matryc APS-H po (ponoć) osieroconych jedynkach.
    Pytanie czy do tego są potrzebne jakieś specjalne linie. Po prostu kroją wafla inaczej i tyle.
    Co do Nikona to podobno wcale tak źle się nie sprzedaje jak niektórzy wróżyli.
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 05-06-2012 o 01:13 Powód: literka
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Co do Nikona to podobno wcale tak źle się nie sprzedaje jak niektórzy wróżyli.
    W PL sprzedaje się tra-gicz-nie. W tygodniach po premierze poszło 10 szt...

Strona 83 z 269 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593133183 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów