Gdyby ktoś pomyślał że to jakaś złośliwość pod adresem Kolekcjonera od razu dementujePo prostu pewnego słonecznego dnia stanę u progu drzwi jego i jak mitycznemu Tomaszowi zaprezentuję śliczną canonetkę w wersji cyfrowej.
Już wiesz?Więc powiadasz, że jesteś rozsądnym facetem i na takiego małego wariata w wersji cyfrowej byś się nie skusił?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ja się właśnie tak samo śliniłem na cyfrowego Nikona S2+50/1.1 Che Guevara Edition...
...a gdy już prawie czułem zapach skóry, rzemienia i chromowanego metalu i słyszałem świst fotonów mknących przez superjasną optykę w kierunku pełnoklatkowej matrycy, to uraczono mnie jedynaczkiem-wypierdaczkiem, w cenie urągającej inteligencji potencjalnego nabywcy.
W ramach akcji odwetowej kupiłem NEX-5n + 40/1.4
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Taka myśl mi przebiega, że szkoda będzie tej linii produkcyjnej matryc APS-H po (ponoć) osieroconych jedynkach. Więc najkorzystniej by było wepchnąć je do jakiegoś bezlusterkowca (najlepiej z dalmierzem). 4/3 już zamontowali w G1X więc by nie narobili sobie wiochy dając coś mniejszego![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Mysle,ze najpewniejsze sa APS-C. To ma duza czesc mocnej konkurencji natomiast to co zrobil Nikon chyba nie uzyskalo poklasku. A co do APS-H to niby mogliby zakasowac konkurencje i dac to ale jakos nie wierze w to...
Ostatnio edytowane przez janmar ; 05-06-2012 o 01:13 Powód: literka
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner