Truskawki oglądane przez dalmierz tracą na apetyczności, co innego ogórki. Tylko sezon na nie za około miesiąc.
Do usłyszenia![]()
Truskawki oglądane przez dalmierz tracą na apetyczności, co innego ogórki. Tylko sezon na nie za około miesiąc.
Do usłyszenia![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Na nową zabawkę Canona też przyjdzie tyle czekać...
PS
Więc powiadasz, że jesteś rozsądnym facetem i na takiego małego wariata w wersji cyfrowej byś się nie skusił?
PS II
Piszą, że wyprodukowano ich jakieś 20 000 sztuk!
EOS - conditio sine Kwanon...
Uwierzę jak zobaczę: 3D
puszka klasy 1D
30 MPx FF
AF z 5D3
6 kl/s
Fajnie by wycyckali (5D3) filmowców jakby dali 4K no i ciekawe jak mocny filtr tam wkleili?
the silence is deafening
Jestem bardziej niż przekonany, że zobaczymy hybrydę/dalmierz/evil FF od Canona, pytanie tylko, czy będzie to rok 2012 czy 2020... :/
O obiektywach wiem prawie wszystko
Przeciez Canona ma jeszcze wolna polke cenowa po starych 1D
Powiedzieli,ze ujdenolicaja serie 1 ale nie mowili nic ,ze nie wprowadza w to miejsce 3ki ;]
Coś wątpliwe mi się to wydaje. Pomijam już że pasowałoby najpierw pokazać to co już zapowiedzieli, a nie tworzyć nowe wirtualne byty, bo póki co to jest żałosne.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner