Nowe patenty DO (w tym na szeroki kąt) ciekawe czy do tego wrócą.
http://www.canonrumors.com/2012/04/p...nts/#more-9603
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zadecydują księgowi :cool:
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ciekawe. Czyżby mieli zamiar wejść w smartfony albo coś podobnego? Póki co wygląda na to, że na tym się robi najlepszą kasę. A biorąc pod uwagę jakie zdjęcia da się robić tymi wynalazkami to rynek kompaktów może się zacząć niespodziewanie kurczyć.Said about their compact segment
“… we will further differentiate and enhance our lineup by launching new cameras offering the image qualities that approaches SLR cameras; furthering the improvement in design and qualities, and by incorporating features such as network, connectivity capabilities.”
LINK
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner
Jacuś się już chyba ślini :rolleyes: Piękna sztuka.
Jestę fotografę
Zbyt piękne? Jak zobaczysz metkę z ceną to okaże się że nie![]()
Jestę fotografę
Niestety, dzialam tylko na komorce :-(
Nie watpie, ze jesli zrobia cos takiego, to cena bedzie slona lub wysoka.
Jest nadzieja (G1 X?), że Canon nie pójdzie drogą Fuji/Olympusa/Leiki i nie zamknie aparatu w pseudo-nostalgicznym pudełku?
EOS - conditio sine Kwanon...