Kolekcjoner pisał ostatnio, że biorą się za uprawę ogórków. Teraz okazuje się, że będą je mieszać z mlekiem. I narobił mi smaku na mizerię. To pierwsza dobra wiadomość
Druga jest zaś taka, że tylko dzisiaj i jutro nowy Canon 6d w Polsce efektywnie za ca. 4500!!!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 03-11-2014 o 22:51 Powód: Poprawiłem link bo nie wchodził K.
Moim zdaniem jest to mało prawdopodobne. Zbyt dużo zainwestowali żeby teraz to odłożyć na półkę, nie mówiąc już o tym że Canon nie jest firmą robiącą tylko foto więc różnej maści sensory wykorzystują w bardzo wielu sprzętach i zwyczajnie opłaca im się mieć i rozwijać własną technologię. O ile wiem część też /po cichu/ sprzedają. Byłoby to mało logiczne działanie.
A przykład jakiegoś kompakta jest o tyle bezpodstawny że oni od dawna małpy czy kamery wyposażali (chyba do dziś tak jest) w sensory Sony, więc to nie jest nic nowego.
No chyba że to przejaw Japońskiej solidarności i chcą pomóc upadającej siostrzanej firmie.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 03-11-2014 o 22:57
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kto wie. Zobaczymy ile prawdy w tej plocie, ale tez nie sadze by Canon pchal sie w cos takiego.