Chyba aż za bardzo smakowita. Czyżby Canon posłuchał tu piszących?
Chyba aż za bardzo smakowita. Czyżby Canon posłuchał tu piszących?
Marki trzy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
nie pozostaje nic innego jak czekać aż sie pojawi, aczkolwiek jakoś nie wierzę w tą specyfikacja lecz po cichu sie łudzę![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Obstawiam obydwie puszki (C i N) będą na starcie na poziomie 13-14 tys... :/
O obiektywach wiem prawie wszystko
Cichy ta cena zabolała). Przynajmniej szepnij czy specyfikacja o której piszą na rumorsach jest realna czy nie, jak posiadasz taką wiedzę
) O ile to prawda to cena koło 13 k za taki aparat to chyba nie tak strasznie wygórowana. Ale fakt że 4k $ nawet dla amerykańca to spory wydatek.
CANON Laik
Cena kosmiczna jak na początek, aczkolwiek znając polskie realia wielu sie zadłuży aby być posiadaczem nowej maszynki![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Wersja testowa puszki miała tyle samo pikseli co mkII, dużo szersze ISO i dobry AF.
Dużo krzyży byłoWygląd był podobny jak tej na zdjęciu (niestety nie pamiętam dokładnie, a zdjęcia nie mogłem mu zrobić), ale nie miała fabrycznie nadrukowanych oznaczeń przy przyciskach.