jednakowoz...
... nie jestem przekonany, ze to bylby dobry pomysl. z praktycznego punktu widzenia![]()
24 nie powiem fajne, nawet bardzo ale niedosyt, bo wolałbym żeby było przynajmniej ze dwa mm krótsze.
24-105 do filmu może być bardzo przydatny jako budżetowe szkło ale pytanie czy nie przesadzą z ceną.
400DO to dla mnie największe zaskoczenie, nie spodziewałem się że wskrzeszą tego trupa. Być może mają jakąś nową technologię, która ruszy z miejsca ten koncept, bo sam pomysł krótszych i mniejszych szkieł jest kusząca ale efekty w dotychczasowych realizacjach były średnie.
7DmkII - mam mieszane uczucia, jako tania alternatywa dla jedynki może - dużo będzie zależało od ceny i rzeczywistych możliwości.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Napaliłem się na tą 24, ale dopiero teraz doczytałem, że top efs, szkoda byłby fany zestaw naleśniki 24, 40 i 6d
Po cichu liczylem na odswieżenie 50mm cos jak 35is i 28is.. :/
Niestety obawiam się że jakakolwiek poprawa 50 kanibalizowała by sprzedaż 50L
Ostatnio edytowane przez wain ; 12-09-2014 o 16:27