Jeśli chodzi o wywalenie mikroregulacji z hipotetycznego bieda-fulfrejma to miałem na myśli właśnie pozycjonowanie produktu, a nie obniżenie kosztów produkcji.
Jeśli chodzi o wywalenie mikroregulacji z hipotetycznego bieda-fulfrejma to miałem na myśli właśnie pozycjonowanie produktu, a nie obniżenie kosztów produkcji.
Ploty głoszą że Mk IV, który ma się pojawić w 2014 ma być tylko trochę lepszy od Mk3, wejść ma do oferty (długo wyczekiwany) 3D ooraz nowa 1Dynka.
Jeśli się to potwierdzi to może się powtórzyć sytuacja z serią xxD gdzie po wejściu nowego "członka rodziny" 7D seria xxD zjechała połowę półki w dół.
Idąc takim tokiem myślenia nowa 5tka może zostać zdegradowana (chociażby w postaci niezbyt dużego upgradu) na rzecz nowego 3D, a 6D w niedługim czasie może połączyć się z 7D - tworząc nowego (znów) EOS`a czyli taniego pełnoklatkowego szybkostrzelca. 80D zaś może zagra rolę obecnego 7D.
Ciekawe w ilu % będę miał racjępożyjemy zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez PoulN ; 10-01-2014 o 14:26
Ale że te dobre cechy 7D i 6D? Szybkostrzelna i pełnoklatkowa lustrzanka, z użytecznym wysokim ISO i dobrym AF? Czyżby Canon 1DX?![]()
Ostatnio edytowane przez PoulN ; 11-01-2014 o 17:25
Dx dla ubogich jest i nazywa się 5D mkIII. Moim zdaniem są zerowe szanse że coś tutaj się zmieni, bo Canon to nie jest firma która ma tendencję do mnożenia podobnych bytów.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jeśli komuś wystarcza 6kl/s - to tak można brać pod uwagę takie stwierdzenie.
Jak to w puszce dla ubogich.
Canon i tak produkuje już bodaj dziesięć korpusów z wymienną szklarnią i jeśli coś dodadzą to podejrzewam albo na samej górze albo w mirrorless. Resztę to raczej będą tylko wymieniać.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner