informuje uprzejmie że do Canona nic nie wypłynęło nowego,żadnego doniesienia prasowego nie ma![]()
informuje uprzejmie że do Canona nic nie wypłynęło nowego,żadnego doniesienia prasowego nie ma![]()
http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.
A czyli rozumiem, ze kaczka dziennikarska to byla to doniesienie. No to dla mnie temat zamkniety.
Zatem nie wiedzą - no to pewnie będzie co innego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wiedzą! Mają przecież ten wątek w subskrypcji. Będzie łajt-kiss czyli po naszemu pocałujta nas w nasze małe japońskie usta.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Proszę państwa, zazwyczaj tak jest że ag. prasowe wiedzą o tym wcześniej, ale nie zawsze mogą publikować nie oficjalne informacje. Taki cytat w portalu.. na podstawie doniesień prasowych bez odniesienia do źródła.. no cóż sami wiecie co to oznacza. Gratuluje wydawcy. Komentarze same się pewnie pojawia.
Puki co w agencjach prasowych cisza, przeważnie takie akcje marketingowe jak promocja nowego produktu, trafiają do mediów po przez oficjalne informacje. nie wszyscy to publikują, ale branżowce czasem bezpłatna reklamę robią.
http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.
Póki co
Informacja o 7d mark II pochodzi z Canonrumors, ale skad rumorsy ja wzieli to tez oczywiscie nie wiadomo...
Canon EOS SL1 in White Coming Soon Ť Canon Rumors
Canon EOS SL1
Funkcje :
- białe, błyszczące wykończenie,
- taka sama specyfikacje jak Canon EOS SL1,
To teraz możemy zacząć tworzyć teorię wyższości białej puszki, nad czarną.
W słońcu mniej się nagrzewa dzięki czemu ma lepszą jakość obrazu.![]()
Myślę że nastolatki będą to kupować - to jest dobry pomysł - podejrzewam że biznesowo lepszy niż DF.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner