Strona 194 z 269 PierwszyPierwszy ... 94144184192193194195196204244 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 931 do 1 940 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Cytat Zamieszczone przez adawro Zobacz posta
    Kiss to w Japonii to samo co amerykańskie Rebel

Warto wspomnieć, iż w języku kanadyjskim, „jestem” ma dwa znaczenia: jestem i nie ma mnie.

Być może, rzucą coś przed zimową olimpiadą, chociaż canon 200-400/4 w cenie nerki już jest.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie

he he he, nie no biały kiss to najbardziej jest potrzebne, wszyscy ślubni i komunijni będą przechodzić na białe xxxd - obowiązkowo
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

To bardzo dobry pomysł, żeby kotleciarze musieli używać wyłącznie białych puszek. Pozwoliłoby to na jasne rozgraniczenie fotografowania jako hobby czy profesji od zwykłego rzępolenia po weselach
    P.S.
    nie wiem jak by to było w języku, którego nie ma, czyli po kanadyjsku.
    Ostatnio edytowane przez tomfoot ; 11-11-2013 o 22:07

Uzależniony Awatar PoulN

Nie było by złe choć Pro trzaskaczy weselnych, Pro foto-repo - można poznać "na czuja" nawet nie widząc ich PF

Uzależniony Awatar kaindox

Skąd w Was tyle pogardy do innych, ktoś Was skrzywdził w przedszkolu czy co?

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    To bardzo dobry pomysł, żeby kotleciarze musieli używać wyłącznie białych puszek. Pozwoliłoby to na jasne rozgraniczenie fotografowania jako hobby czy profesji od zwykłego rzępolenia po weselach
    P.S.
    nie wiem jak by to było w języku, którego nie ma, czyli po kanadyjsku.
    A w czym jest gorszy ten który rzępoli po weselach od kogoś kto lubi fotografować i robi to tylko dla siebie lub super profi dla kolorowych pisemek? Jest popyt jest podaż. Przecież żaden kotleciaż na siłę i do tego za pieniądze na żadne wesele sam się nie wepchał, tylko został zaproszony. Mam wrażenie, że wszystkim ujadaczom po prostu żal ściska cztery litery. Kolejne granice robić jakimiś kolorami puszek ? mało już ludzie są podzieleni? Mało Polacy ujadają na siebie z byle powodów? To jeszcze ze swojej pasji, hobby, czy sposobu na życie zróbcie kolejną scenę, że by podzielić ludzi na gorszych i lepszych, zamiast się wspierać, wymieniać się doświadczeniami i uśmiechać do siebie. Ale nie kotleciażowi białą puszkę że by było można go wyszydzić potem bo akurat ma takie zajęcie nie inne, którym krzywdy nikomu nie robi, nie kradnie i nie oszukuje. Robi zlecenie za które ktoś mu chce jeszcze zapłacić.
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Panowie spokojnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar jeff.lebowski
    Miasto
    UK

Kolega tomfoot to chyba pisal tak zartobliwie, ironicznie, ze stosunkiem jakims takim zartobliwym do tematu? Tak mnie sie wydaje... ale z kolei kolega maciek12ss w swojej zdecydowanej wypowiedzi ma duzo racji i ja tutaj rowniez sie z nim zgodze.
    Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B

Pełne uzależnienie

Powinni wypuścić różowiutkiego. Pasowałby do koncepcji rozwoju systemu Canona.

Mi wczoraj 1.4 było za mało. Więc propozycję 50 2.8 przyjmuję prychnięciem. Ma być 1.4. na 1.0 nie liczę.

A ja przez chwilę myślałem, że może to wreszcie będzie nowy EOS M w lustrzankopodobnej obudowie. A potem czytam, że to tylko nowy kolor obudowy dla jakiegoś rebela :-( Co za rozczarowanie :-(

Strona 194 z 269 PierwszyPierwszy ... 94144184192193194195196204244 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów