Strona 191 z 269 PierwszyPierwszy ... 91141181189190191192193201241 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 901 do 1 910 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Mi się DSLR podoba. A grzania matrycy nigdy nie rozwiążą. Z pojemnością baterii też może być problem...

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Zgadzam się. I dodam od siebie - jakoś nie wierzę, by zrobili wizjer elektroniczny/wyświetlacz lepiej wizualizujący obraz od optycznego celownika, czy to na pryzmacie, czy na lustrach.

Panowie, prawda jest taka, że dopóki będzie zbyt na lustrzanki, czyli będą chętni żeby je kupować, to ktoś je będzie produkował, i tyle. Popyt rodzi podaż. Keine angst
    Ostatnio edytowane przez krakał ; 07-11-2013 o 22:12

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

No, podobno zwykły film też "nigdy" nie miał zniknąć .

Co do popytu i chętnych - to bardzo zależy od jego wielkości. Nie raz i nie dwa już było tak, że całkiem dobre rozwiązania zdechły, bo tych kupujących było zbyt mało.
    To prawo się może sprawdza w przypadku produktów które mogą powstać w lepiej wyposażonym garażu ale nie jak mamy do czynienia z najbardziej zaawansowanymi technologiami.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-11-2013 o 22:23
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar tomphoto
    Miasto
    51°45'23 19°25'49

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Mi się DSLR podoba. A grzania matrycy nigdy nie rozwiążą. Z pojemnością baterii też może być problem...
    Pewnie nie długo przestaną się grzać...
    (na końcu coś o matrycach) Polak wymyślił... żywy monitor z drożdży - Nauka i nowe technologie - Dziennik.pl
    http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No, podobno zwykły film też "nigdy" nie miał zniknąć .

Co do popytu i chętnych - to bardzo zależy od jego wielkości. Nie raz i nie dwa już było tak, że całkiem dobre rozwiązania zdechły, bo tych kupujących było zbyt mało.
    To prawo się może sprawdza w przypadku produktów które mogą powstać w lepiej wyposażonym garażu ale nie jak mamy do czynienia z najbardziej zaawansowanymi technologiami.
    No i nie zniknął, mimo posiadania DSLR w niektóre miejsca wolę wziąć analoga, filmy są przecież ciągle dostępne, chemia też

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez krzyssp Zobacz posta
    No i nie zniknął, mimo posiadania DSLR w niektóre miejsca wolę wziąć analoga, filmy są przecież ciągle dostępne, jak i chemia
    zapasy magazynowe jeszcze istnieja. chociaz tez nie wszedzie sa do kupienia.

Zenity ET zreszta tez nadal mozna kupic...

film jest kaput i tyle. cieszyc sie tymi resztkami magazynowymi ale zanadto naprzod nie planowac...
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez krzyssp Zobacz posta
    No i nie zniknął, mimo posiadania DSLR w niektóre miejsca wolę wziąć analoga, filmy są przecież ciągle dostępne, chemia też
    Ja raczej miałem na myśli sprzęt do którego możesz włożyć ten film, a nie materiały eksploatacyjne. Użyłem pewnego skrótu myślowego .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Co to będzie??
    Na razie przychodzi mi do głowy:

a. 100d w kolorze białym
    b. M2 z EVF w tradycyjnej formie lustrzanki
    c. mirroless FF

Wariant b wydaje się dość prawdopodobny. Widzę jednak mały problem: szkiełko najbardziej przypomina mi 40/2.8 ...
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 08-11-2013 o 22:39

Pełne uzależnienie

To raczej coś sporego tak na ogląd jest obiektyw też ma dużą soczewkę. Klasyczna cegła będzie - i dobrze.

Białe 100D - kreatywność naszego ulubione producenta pozostawia sporo do życzenia, ale o takie coś to nawet ja "wiecznie narzekający" ich nie podejrzewam
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Strona 191 z 269 PierwszyPierwszy ... 91141181189190191192193201241 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów