Mi się DSLR podoba. A grzania matrycy nigdy nie rozwiążą. Z pojemnością baterii też może być problem...
Mi się DSLR podoba. A grzania matrycy nigdy nie rozwiążą. Z pojemnością baterii też może być problem...
Zgadzam się. I dodam od siebie - jakoś nie wierzę, by zrobili wizjer elektroniczny/wyświetlacz lepiej wizualizujący obraz od optycznego celownika, czy to na pryzmacie, czy na lustrach.
Panowie, prawda jest taka, że dopóki będzie zbyt na lustrzanki, czyli będą chętni żeby je kupować, to ktoś je będzie produkował, i tyle. Popyt rodzi podaż. Keine angst![]()
Ostatnio edytowane przez krakał ; 07-11-2013 o 22:12
No, podobno zwykły film też "nigdy" nie miał zniknąć.
Co do popytu i chętnych - to bardzo zależy od jego wielkości. Nie raz i nie dwa już było tak, że całkiem dobre rozwiązania zdechły, bo tych kupujących było zbyt mało.
To prawo się może sprawdza w przypadku produktów które mogą powstać w lepiej wyposażonym garażu ale nie jak mamy do czynienia z najbardziej zaawansowanymi technologiami.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-11-2013 o 22:23
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pewnie nie długo przestaną się grzać...
(na końcu coś o matrycach) Polak wymyślił... żywy monitor z drożdży - Nauka i nowe technologie - Dziennik.pl
http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Co to będzie??
Na razie przychodzi mi do głowy:
a. 100d w kolorze białym
b. M2 z EVF w tradycyjnej formie lustrzanki
c. mirroless FF
Wariant b wydaje się dość prawdopodobny. Widzę jednak mały problem: szkiełko najbardziej przypomina mi 40/2.8 ...
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 08-11-2013 o 22:39
To raczej coś sporego tak na ogląd jest obiektyw też ma dużą soczewkę. Klasyczna cegła będzie - i dobrze.
Białe 100D - kreatywność naszego ulubione producenta pozostawia sporo do życzenia, ale o takie coś to nawet ja "wiecznie narzekający" ich nie podejrzewam
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień