Metabones SA III on NEX with Canon EF 135 f/2 L USM - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=EBH-lHiP9dk
NEX 7 i NEX 5 - nie ma filmików jak to działa z A7
Metabones SA III on NEX with Canon EF 135 f/2 L USM - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=EBH-lHiP9dk
NEX 7 i NEX 5 - nie ma filmików jak to działa z A7
Ostatnio edytowane przez szwayko ; 05-11-2013 o 11:21
Odszczekuje, w japonskim sa dwie wymowy cztery shi i yon. Ze wzgledu na podbienstwo shi do smierci w wiekszosci uzywa sie yon.
Wiec moze bedzie Canon 5mkYon
--- Kolejny post ---
Odszczekuje, w japonskim sa dwie wymowy cztery shi i yon. Ze wzgledu na podbienstwo shi do smierci w wiekszosci uzywa sie yon.
Wiec moze bedzie Canon 5mkYon![]()
W sumie na AF mi też nie zależy ale kupiłbym jakiegoś Nexa do filmu i chciałbym żeby dało się sterować przysłoną.
Edit: dzięki za filmik![]()
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-11-2013 o 11:20
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Te Metabonesy można jakoś normalnie kupić u nas czy tylko zza granicy wysyłkowo?
Chyba można
A. F. Marcotec Onlineshop - Metabones Canon EF / Sony NEX Smart Adapter (Mark III)
Na stronach kamerzystów popatrz gdzie kupują, bo u nich są one bardziej popularne niż u foto.
Po najnowszej premierze Nikona, tylko czekac aż pojawi się 5D R - r jak retro![]()
![]()
Hipsterka przenosi sie z bezluster na FF.
Gdy pisalem na tym forum (cos kolo pol roku temu) ze za jakis czas zaczna produkowac ff bez mozliwosci fimowanie i beda to dumnie reklamowac i sprzedwaca za wieksze pieniadze - wysmiano mnie wrecz,... i co? niemozliwe?... az musze tego posta odszukac i bede go wszedzie masowo linkowal pod nadchodzaca zapewne pewna "nowoscia" Canona.
Ostatnio edytowane przez PoulN ; 05-11-2013 o 14:09
Bardzo wątpię żeby Canon coś takiego wypuścił. To nie jest firma która lubi się pchać w jakieś nisze ze swoimi produktami.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nikon do nie dawna też nie lubił...
No i zdajsie wyniki ekonomiczne tego już widać.
Kapitan Wagner
Hehe, zgadza się![]()