Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.
A nie sądzicie ze fajnie było by zobaczyć Canonowski odpowiednik Panasonica GH3. Co prawda mogło by to być 70d z lepszym bitrate'm oraz przeznaczeniem bardziej pod filmowanie niż pod pstrykanie?
Ostatnio edytowane przez PoulN ; 21-02-2013 o 18:27
Czasem dobra wola przynosi zgoła odwrotny skutek i odebranie przez drugą osobę, ale już dobra, nieważne.. przeprosiny z mojej strony.
Odnośnie nowości i innowacji, czy może ktoś z Was wie dlaczego canon tak summienie nie dodaje do swoich puszek wspomagacza AF?
Ostatnio edytowane przez PoulN ; 21-02-2013 o 18:48
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Canon EF 12-24/2.8 L
Gdyby taki twór dawał jakość nie gorszą niż 16-35L i kosztował ok 8000zł to zapewne znalazłoby się kilku chętnych.
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 27-02-2013 o 17:46
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.