Strona 155 z 269 PierwszyPierwszy ... 55105145153154155156157165205255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 541 do 1 550 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

a macie jakieś przecieki czy C/T/S mają w 2013 wypuścić jakieś nowe cropowe szkiełka lub nowe wersje juz intsniejących ?????
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Coś już napisał

Domyślnie Canon EOS 70D - spekulacje.

Witam,
    2 tygodnie temu była wzmianka oficjalnie na optycznych o Canon EOS 70D link.
    Oglądałem program "Bez nazwy 6D", zadałem pytanie apropo 70D. Pan z Canona jakby coś ukrywał EOS 70D link 00:53:45 h

Może ktoś ma jakieś świeże info?

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez janulrich Zobacz posta
    Pan z Canona jakby coś ukrywał
    Jakbyś spytał o 80D, zachował by się tak samo :-P Jeśli nie wie to też przecież nie powie, że nie.

Początki nałogu
    Miasto
    WROCLOVE

To wygląda tak, jakby Canon chyba coś ulepszał, pracują zapewne nad algorytmem odszumiającym po prezentacji Nikona D5200:-D. Bardzo mnie ciekawi jak zaprezentuje się 70D na tle np. niedrogiego Nikona 5100, oni wiedzą że jak teraz wypuszczą lipę, to stracą już całkowicie w segmencie APS-C. Reasumują, 70D musi być znacząco lepszy od 60D w kwestii szumu, jak tak nie będzie, to sorry Canon!

--- Kolejny post ---

Żródło fotoinformator.pl
    W obozie Canona źle się dzieje, brak jakichkolwiek nowych plotek na temat premier interesujących nas aparatów w 2013, być może na targach CP+ które odbędą się w Japonii na przełomie stycznia i lutego Canon pokaże nowe lustrzanki ale jak na razie są to tylko spekulacje.
    Ostatnio edytowane przez Paul80 ; 27-01-2013 o 04:45

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Podobno sklepy Canona mają po świecie otwierać
    Bardzo by się przydał taki jeden, dwa sklepy na kraj, połączony z porządnym serwisem, gdzie wszystko co jest produkowane można obejrzeć, pomacać, się dowiedzieć i kupić wszystko, gdy ktoś potrzebuje np. EF 800 lub 1 DX na gwałt. Sprzedanie kilku aparatów i obiektywów po ichnich cenach miesięcznie całkowicie zwróciłoby koszty. Na 'wyspach' są Jessopy, Calumety i inne sklepy, gdzie walce EF300, EF400, leżą i czekają na klienta.
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Bywalec Awatar suluf
    Miasto
    > :Wieś

Cytat Zamieszczone przez grzegorzki Zobacz posta
    Na 'wyspach' są Jessopy, Calumety i inne sklepy, gdzie walce EF300, EF400, leżą i czekają na klienta.
    No tak coraz mniej są, biorąc pod uwagę że Jessops, Jacobs i Comet już nie istnieją.
    Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Ciekawy ruch. W sumie jest to wzmacnianie pozycji marki, mniej może ma znaczenie co tam sprzedadzą ale więcej ilu ludzi wejdzie i będzie się ślinić do eLek .
    Bardziej przyziemnie to mój znajomy "zachorował" na C100 i nijak nie idzie tego obejrzeć w realu - pewnie w takim sklepie to by było bezproblemowe.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Miasto

Cytat Zamieszczone przez grzegorzki Zobacz posta
    Na 'wyspach' są Jessopy, Calumety i inne sklepy, gdzie walce EF300, EF400, leżą i czekają na klienta.
    Jessopów już nie ma, a Calumet wcale do tanich nie należy. Jest sporo sklepów, jednak ludzie sprytni są i wolą w sieci kupować by przyoszczędzić choćby kilka %.
    Ostatnio edytowane przez sebfoto ; 29-01-2013 o 23:16
    Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Ciekawe jaką będą mieli politykę jeśli chodzi o ceny w tych sklepach?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ciekawe jaką będą mieli politykę jeśli chodzi o ceny w tych sklepach?
    mysle, ze w 100% MSRP dla regionu, tam gdzie trzeba przeliczane na walute lokalna. bo 1. moga za taka sprzedac, 2. nie moga zarznac detalistow ani sprzedazy internetowej

wydaje sie, ze racja bytu tych sklepow jest sprzedawanie ludziom "luksusu" i dopieszczanie tych, ktorzy lubia dodatkowo sypac baksziszem za samo logo i "markowosc".
    moga miec np. nowe premiery (see: 200-400) szybciej niz zwykli detalisci, ale beda tez drozsi.

wydaje sie, ze na dzien dzisiejszy sklep fizyczny jest, przynajmniej dla normalnych facetow, jakiegos rodzaju luksusem. czlowiek, ktory sie liczy z kasa, kupuje online, bo zawsze
    jest najtaniej. i tego sie nie zmieni. sensem sklepu w realu jest robienie bannera reklamowego i sprzedawanie imidzu luksusu. oprocz tego moze on dorabiac na sprzedazy, ale nie
    sadze, zeby to byl podstawowy profil...
    www albo tez flickr

Strona 155 z 269 PierwszyPierwszy ... 55105145153154155156157165205255 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów