dokładnie to nie jest sprzęt reporterski więcej myślisz niż robisz. jak będzie? mnie dokładnie wszystko jedno - nawet nie przewiduję kiedy mógłbym chcieć posiadać taki korpus.
dokładnie to nie jest sprzęt reporterski więcej myślisz niż robisz. jak będzie? mnie dokładnie wszystko jedno - nawet nie przewiduję kiedy mógłbym chcieć posiadać taki korpus.
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
jest korpus z wbudowanym wifi i GPS-em, może zobaczymy jeszcze zintegrowany z puszką sterownik lamp serii RT...
kolejne wieści EOS 7D Mark II, EOS 70D & 700D in 2013? [CR1] Ť Canon Rumors
A chciałem kupić wreszcie aparat nowy i nie wiadomo czy czekać czy nie :/
Ostatnio edytowane przez Lucky Luck ; 23-09-2012 o 22:21
Ale dlaczego? Zrobienie takiej puszki nie jest żadnym problemem.
--- Kolejny post ---
Niestety, potwierdza się, że Canon ma problemy z nadążeniem za technologią konkurencji. Obojętnie czy FF czy APS-C. Muszą ostro zabrać się do pracy...
--- Kolejny post ---
Swoją drogą, w USA patent traci ważność po 20 latach. Może Sony albo Nikon zaczną nam robić puszki z bagnetem EOS?![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner