tyle ma być ponoć tak jak jest to w nikon d600 i już dawno w plotkach o tym było. Oby się to nie potwierdziło bo dla czego ma być tak samo jak u nikona co za papugi. A co do af jak plotki głoszą 11 punktowy to w 7d jest 19 punktowy i chociaż taki mogliby dać albo więcej punktów. W nikon d600 jest 39 punktów, więc raczej w canon będzie inny. Każda plotka o af głosiła co innego początkowe były że z 7d, a nawet 5DIII. Co ma być to będzie i niedługo się okaże.
Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 16-09-2012 o 21:04
Skoro z tą migawką by się sprawdziło to ja dziękuję za 6D. Niby szybsza migawka przydaje się bardzo rzadko, jednak mówi to wiele o sprawności migawki jako takiej. Jednak do momentu podania pełnej/pewnej specyfikacji powstrzymam się od plucia jadem :wink: .
Ostatnio edytowane przez jac+ ; 16-09-2012 o 21:01
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie no jak wyjada mi tu z jednym punktem krzyzowym to chyba ich ukrzyzuje!
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Jeżeli AF nie będzie znacząco lepszy to wróżę że 5D mk2 zwiększy swoją kultowość, a jego cena wcale nie spadnie a zacznie rosnąć. I wtedy go sprzedam i kupię..... Nikona![]()
Magia zdjęć
Magnezowe body wielkości 40D (co ciekawe lżejsze), wifi i GPS wbudowany, AF raczej nie powala - podobno całkiem nowy układ, matryca też nowa.
Ulepszyli 5DII, wsadzili do mniejszego body i tyle.
Cena ma być w okolicach 2K$. Ciekawe po ile będzie u nas.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Porównanie z D600 wygląda tak:
Side by Side Comparison: Digital Photography Review
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 17-09-2012 o 07:12
EOS - conditio sine Kwanon...