przecież to zdjęcie z rumorsów przeskalowane względem bagnetu...
przecież to zdjęcie z rumorsów przeskalowane względem bagnetu...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Cichy żartowałem![]()
Gdyby Cichy miał egzemplarz demo zaraz padłoby hasło : DORWAĆ CICHEGO!
Dajmy człowiekowi pożyć![]()
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Chciałbym by 6d miał jedynie GPS i WiFi. To samo względem 70d - o którym plotki jakoś ucichły. Wątpię by Canon zrobił premierę 70d na photokinie ale była by to bardzo miła niespodzianka.
Czy waszym zdaniem jest jakaś szansa na dorzucenie funkcji panoramy do modeli xxd oraz xxxd. Pytam z czystej ciekawości. Tylko proszę nie piszcie mi o możliwości składania panoram na kompie bo nie oto mi chodzi.
Szansa est. Tak samo jak do najnowszych modeli zawitała funkcja HDR, tak samo może zawitać składanie panoram. Od strony technologicznej nic nie stoi na przeszkodzie od dawna. A dlaczego nie ma to inna para kaloszy![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Z racji targetu tych puszek i rozwiniętej już jako tako funkcji LV dorzucenie panoramy jest prawdopodobne. W sumie to nawet aktualizacja softu byłaby w stanie to wprowadzić.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
EOS - conditio sine Kwanon...
Funkcja panoramy prawdopodobnie będzie w każdym EOS, który posiada live view. Mam tu na myśli wyświetlanie zakładkowe wcześniejszego zdjęcia
Zapomniałem dopisać, że chodzi o Magic Lantern :wink:
Ostatnio edytowane przez Grzesiek_PL ; 16-09-2012 o 12:59