Nikon D600 price in Japan:
Nikon, oddaj mi moje $1200!
PS
To a propos ceny "6D"...
Nikon D600 price in Japan:
Nikon, oddaj mi moje $1200!
PS
To a propos ceny "6D"...
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 12-09-2012 o 13:40
EOS - conditio sine Kwanon...
hy hy hy
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Na "rumorsach" nowe przypuszczalne dane na temat 6D. Moje przypuszczenia maja się ponoć sprawdzić. 6D ma ZASTĄPIĆ 5D Mk II. Tylko pozostaje kwestia, czy będzie godnym następcą.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Kogo zaliczamy do uboższego ludu? Mam 7d ... tylko cropa , dom za miastem, chatkę w górach, terenówkę,
autko miejskie, 50 calowe lcd i rower za 17 tys. Szkoda mi kasy na body FF za 12 tys. ale chętnie bym
kupił jakieś budżetowe FF tak za 6-7 tys zł . Tak żeby miećDzisiaj dowiedziałem się , że zaliczam się
do uboższego luduZałamałem się
.
Rumorsi znowu coś wrzucili na temat 6d niestety tylko central krzyżowy (mogli choć zostawić jak w 50d wszystkie lub 9, tak trochę archaicznie) i slot jedynie SD, dwa sloty SD i CF jak dla mnie byłyby najlepszym rozwiązaniem.
A new 20mp sensor
Full Frame
4.5fps
DIGIC5+
APS-C Sized body
Weathersealed
SD Card
Built-in Wifi & GPS
11 AF Points, f/2.8 Cross-type in the center.
3″ LCD
Full HD (1920×1080)
ISO100-25600 (50,51200,102400 extension)
Coming December 2012
Price: $2199 US
Puszki i słoiki z zaklinaczem piorunów.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner