"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Ciekawe, kiedy EOS-M dostanie takie wdzianko Robocopa:
NEX 5N Cine Housing now available to pre-order | EOSHD.com
Nie widać przeciwwskazań. Ten aparat, to taki wykastrowany z lustra 650D.
EOS - conditio sine Kwanon...
Jest malutki!)))
Za Canon Rumors raz jeszcze
Additional specs from [DCI]
Hand-held Twilight mode, to help with long exposures in low light.
Multi-shot noise reduction function that helps reduce the noise by combining four images.
The usual creative filters
HDR mode to synthesize three different exposures
Camera size: 66.5mm (width) 108.6mm (height) x 32.3mm (depth)
The weight (body only) 262g, (including battery and memory card) 298g
To jest podstawowe pytanie i odpowiedź na nie będzie miała kluczowe znaczenie. Podejrzewam że będzie to w pełni funkcjonalne bo tylko wtedy będzie to uzupełnienie i wykorzystanie potencjału systemu EOS, a w końcu takie miano nosi ten nowy twór.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A tak narzekają profesjonaliści: Canon EOS-M mirrorless unveiled – Return of the EF-M system | EOSHD.com
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 22-07-2012 o 19:19
EOS - conditio sine Kwanon...
Kapitan Wagner
Mam dokładnie takie samo wrażenie. A wogóle to irytujacy człowiek piszący w kiepskim stylu.
Jest w błędzie, że na dolnym końcu nie trzeba wymiennej optyki. Tzw. konsumerzy chcą lepszej jakości ale też z tego co ja wiem, kochają długie zumy. To też widać na tym forum.
Kiedyś się wyda, że nie ma czegoś takiego jak duży sensor i ultra zoom. A poza tym, to, że większość nabywców entry level DSLR poprzestaje na kicie, to jest mit.
Marnie to wygląda.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.