Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Monitor do Laptopa ??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adino Zobacz posta
    i nie wróce już do monitora w lapku bo różnica jest kosmiczna.
    Różnica jest nawet w porównaniu do mojego 6 letniego LG sync master 710 (jak mnie pamięć nie myli, a co dopiero do Eizo

Coś już napisał Awatar maati

Domyślnie

Dzięki za szybkie rady. W wyświatlaniu to tak myslałem, że będzie lepiej, tylko nie byłem pewny czy laptop "pociągnie" taki monitor, jak podpinałem Samsunga 21" to wyświetlał wszystko nieostre, zmiana rozdzielczości nic nie pomagała i sądziłem, że to wina laptopa a dokładniej jego grafiki.
    Canon 5d MKII, MKIII, C85 1,4IS + 580EXII, C35 1,4 C24 1,4 fish

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maati Zobacz posta
    Dzięki za szybkie rady. W wyświatlaniu to tak myslałem, że będzie lepiej, tylko nie byłem pewny czy laptop "pociągnie" taki monitor, jak podpinałem Samsunga 21" to wyświetlał wszystko nieostre, zmiana rozdzielczości nic nie pomagała i sądziłem, że to wina laptopa a dokładniej jego grafiki.
    Nie koniecznie wina grafiki. Może to być wina monitora. Jest pełno mydelniczek. Ale generalnie podpięcie przyzwoitego monitora to dobry pomysł.
    Polecam poczytać o rozdzielczości natywnej. Napewno się przyda. Bardzo ważne są również właściwe sterowniki karty graficznej, ale to z pewnością wiesz.
    pozdrawiam
    natali
    canon 30d+ Tamron 17-50 2.8 + kit + spro chęci...

Uprawnienia umieszczania postów