Ja dodam, że za dużo góry na na ostatniej serii 7-10. Wcześniejsze są rewelacja - chętnie tu zaglądam![]()
Ja dodam, że za dużo góry na na ostatniej serii 7-10. Wcześniejsze są rewelacja - chętnie tu zaglądam![]()
EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX
No niestety wiem że ostatnią serie zwaliłem. Zawsze tak mam że po obróbce od razu wstawiam i to jest błąd muszę nad tym zapanować.
Kolejne
11. http://img221.imageshack.us/img221/4667/051220111.jpg
Uploaded with ImageShack.us
12.
Regulamin pkt 9.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 10-12-2011 o 21:02
Wypowie się ktoś?![]()
rada odemnie, olej wrzucanie dwóch wersji zdjęc na forum (kolor i bw) wybierz jedno takie jakie uwazasz za najlepsze, to twoje zdjecia, twóje przedstawienie ludzi, świata itp... co do samych zdjęc, no cóż, rodzinnie, dzieci, mnie to nie kręci, technicznie zdjęcia są ok ale ani jedno niestety ochów i achów nie wzbudzilo
3 zdecydowanie najfajniejsza
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Ze wszystkich tylko 3 mi się spodobała. Reszta jakaś... drętwa...?
Dzisiejsza klatka
13.
Ostatnio edytowane przez mati113 ; 14-01-2012 o 19:38
Gdzies tam wyczytalam ,ze do portretow dzieci trzeba ubierac w jednolite rzeczy , najlepiej biale , czarne lub czerwone . Ale dopiero sie ucze ,wiec nie bierz sobie bardzo do sercaBardzo lubie czarno biale zdjecia , sama przerabiam na takie wlasnie .
pozdrawiam i aby do przodu![]()