Pokaż wyniki od 1 do 10 z 149

Wątek: Canon PIXMA PRO-1 zaawansowana drukarka A3+

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Canon PIXMA PRO-1 zaawansowana drukarka A3+

Hmm.. tylko jak powiedzieć żonie, że będę przynosił do domu co drugą pensję, bo muszę kupić tusze do drukarki. Drukującym komercyjnie, zmniejszenie kosztów druku skutkuje tylko większym zyskiem. W moim przypadku mogę mówić tylko o satysfakcji, więc... wydaje mi się, że to błędne porównanie.
    Oddychaj, reszta się jakoś ułoży....

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie Odp: Canon PIXMA PRO-1 zaawansowana drukarka A3+

Cytat Zamieszczone przez pjotrekm Zobacz posta
    Hmm.. tylko jak powiedzieć żonie, że będę przynosił do domu co drugą pensję, bo muszę kupić tusze do drukarki. Drukującym komercyjnie, zmniejszenie kosztów druku skutkuje tylko większym zyskiem. W moim przypadku mogę mówić tylko o satysfakcji, więc... wydaje mi się, że to błędne porównanie.
    drukując drogo komercyjnie, skończy się na drukowaniu dla siebie a nie na drukowaniu z mniejszym zyskiem, no chyba że lubisz sprzedawać taniej niż wyprodukujesz lecz wówczas będziesz przynosił co drugą pensję i nie będziesz miał żadnych zdjęć własnych... o tym chciałem... :P. Wiem coś o tym, drukujemy komercyjnie i zysk - mimo " taniego " plotera - jest żenująco śmieszny. Tym bardzi j drukując na mniejszych drukarkach nie wierzę w mniejsze koszty. Chyba ze polecisz na tanich zamiennikach, ale tutaj znów pytanie o jakość :P

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów