Pokaż wyniki od 1 do 10 z 149

Wątek: Canon PIXMA PRO-1 zaawansowana drukarka A3+

Mieszany widok

Bywalec Awatar fhumargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: Canon PIXMA PRO-1 zaawansowana drukarka A3+

Przerabiałem temat wydruków dla siebie na drukarkach foto A3 epsona i canona. Wydruki rewelka ale koszty jak dla mnie kosmiczne.
    Do canona 9500mkII kupiłem ciss i szybko poleciał do kosza. Zamienniki odpadają. Więc dla swoich potrzeb kupiłem epsona L800 i mnie to wystarcza ale to format A4 tylko.

Dopiero zaczyna Awatar szym
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Canon PIXMA PRO-1 zaawansowana drukarka A3+

Cytat Zamieszczone przez fhumargo Zobacz posta
    Przerabiałem temat wydruków dla siebie na drukarkach foto A3 epsona i canona. Wydruki rewelka ale koszty jak dla mnie kosmiczne.
    Do canona 9500mkII kupiłem ciss i szybko poleciał do kosza. Zamienniki odpadają. Więc dla swoich potrzeb kupiłem epsona L800 i mnie to wystarcza ale to format A4 tylko.
    Jest już Epson L1800 - te same tusze co w L800, jednak to już A3+, odrobinę lepsza ostrość i precyzja druku, a zgodnie z zapewnieniami Epsona nawet 10-krotnie wyższa żywotność drukarki. Cena ok 3x wyższa niż L800, koszty druku naturalnie te same.
    Szymon Aksienionek - ekspert do spraw druku cyfrowego i zarządzania barwą w firmie Medikon Polska - wyłącznego przedstawiciela marki FOMEI w Polsce.
    Kontakt: druk (at) medikon.pl

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów