Tak szczerze, czy to w ogóle jest ważne? Jak dla mnie to mogliby sprzedawać nawet 20D...
Tak szczerze, czy to w ogóle jest ważne? Jak dla mnie to mogliby sprzedawać nawet 20D...
Ciekawa teoria, z tą drobną różnicą ze przed wymienionymi imprezami "zbroić" się będą ludzie którzy potrzebują narzędzi pracy a nie zabawek :-)
Możliwości widzę tu dwie: albo Canon nie chce pozbywać się 1DIV z oferty z wymienionych przez Ciebie powodów albo też sam jeszcze nie podjął decyzji co zrobić z serią 1Dynke z APS-H. Tak czy siak... o przyszłości zadecydują księgowi![]()
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Jeszcze raz proszę o niedywagowanie w tym wątku na temat innych szczególnie nieistniejących produktów Canona.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam,
jakby ktoś był ciekaw tu zdjęcia z 1D X w pełnej rozdzielczości.
http://web.canon.jp/imaging/eosd/samples/eos1dx/
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
A no tak zapewne jest![]()
Canon 5d mk3 | 6D | C15 fiśaj | C16-35L II | C35L | C50 1.4 | S85 1.4 | C70-200L 2.8 IS | 3xYN600EX-RT | YN-E3-RT | na M42 - Zenitar 50 1,7 | Jupiter 9 | CZ Jena 135 f3.5