Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Canon 1D X - następca 1D4 i 1Ds3

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Poszukaj w necie na różnych forach. Naprawdę sporo pojawiło się głosów po premierze 1DX o chęci przejścia z N na C które po pokazaniu D4 już nie są takie mocne.
    Tak a największa chęć do zmian na forach jest w wśród osób które takie korpusy widziały w folderach .

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Poza tym czemu nie ma pre-orderu na BH i Adoramie? Nikon praktycznie w dniu premiery puścił. Canon IMHO czekał na ruch ze strony żóltego konkurenta.
    Gra się rozpoczęła, Nikon wyłożył od razu wszystkie karty na stół a Canon czeka. Na co i dlaczego?
    Może nie są gotowi, może są jakieś opóźnienia - z tego co słyszałem wciąż jest jeszcze dużo puszek przedprodukcyjnych u testerów.
    Trzeba pamiętać że ta puszka to nie jest ewolucja tylko raczej rewolucja, jest dużo całkowicie nowych rozwiązań i to dotyczących kluczowych elementów może nie chcą powtórzyć błędu z mkIII. Nie wiem.
    Natomiast wygląda na to, że obecna stratega patrzenia na ręce konkurencji na tak ustabilizowanym rynku nie opiera się jak wielu sądzi na wojnie tylko na tym żeby nie wyjść za bardzo przed szereg i nie wystrzelać się z rozwiązań, które spokojnie mogą iść w kolejnych generacjach sprzętu.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 21-01-2012 o 22:35
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów