-C
EOS R5+kilka szkiełek Canona
Aleś sobie autorytet wybrał.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A jak Boski Ken chwali 5d3 i 6d pisząc, że są lepsze niż Nikony, to jest autorytetem?![]()
Jestem dziwie spokojny o to że cokolwiek napisze to dla jednych będzie "Boski" a dla innych jedynie bajkopisarzem.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ten gość jest mistrzem marketingu. Teksty pisze tak, żeby mieć jak najlepszy traffic, a nic tak nie przyciąga jak sensacyjka. A jak już poczytasz, że tańszy jest lepszy, to tym chętniej klikniesz w linka do Adoramy.. Nie ma to, jak dobrze wydać ciężko zapracowane pieniądze.![]()
Kapitan Wagner
Potestujcie. Mozna pozyczyc 1dx i samemu sprawdzic. Akurat w tym, ze obrazek 5d lepszy sie z kenem zgadzam. Co nie znaczy ze nie chce zmienic 1dmk3 na 1dx![]()
-C
EOS R5+kilka szkiełek Canona
Nie ma to jak porównywanie JPG z 2 różnych puszek
Szkoda czasu to czytać/oglądać, no chyba że ktoś kupuje 5DIII/1Dx po to by robić w JPG.