Pokaż wyniki od 1 do 10 z 837

Wątek: Canon 1D X - następca 1D4 i 1Ds3

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flores Zobacz posta
    Jak D4 przy takim kursie dolara ma kosztować niecałe 19 tyś to śmiem wątpić, żeby 1DX kosztował aż tyle. To byłby Canona strzał w kolano.
    Nie ma to wielkiego znaczenia ile początkowo będzie kosztował D4, ludzie i tak kupią.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-02-2012 o 17:04
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie ma to wielkiego znaczenia ile początkowo będzie kosztował D4 ludzie i tak kupią.
    Dobry towar ludzie zawsze kupia
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez merida Zobacz posta
    Mi się wydaje,że jak tylko wysokie iso i poprawny af będzie,a z czasem więcej szkieł ,to duży odsetek ludzi zajmujących się foceniem ślubów , wolniejszej reporterki i niedzielnych fotografów przejdzie np. na takie Fuji x 1 pro . Z wielkimi puszkami oczywiście jeszcze dłuższy czas zostanie sporo osób,szczególnie potrzebujących seri 1d(...) do sportu,czy pracujących w trudnych warunkach , a także mających kompletną szklarnię w systemie .
    Tędy droga by ograniczać wielkość i kg na szyi, a często być też nie zauważalnym podczas robienia zdjęć . Sam 1d X to na pewno genialna puszka
    Dla sportu badz pracujacych w trudnych warunkach jest Nikon przeciez
    Ostatnio edytowane przez hubert12125 ; 24-02-2012 o 16:57 Powód: Automerged Doublepost

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie ma to wielkiego znaczenia ile początkowo będzie kosztował D4, ludzie i tak kupią.
    Chyba tak. Wydaje mi się, że dla kogoś kto po prostu ma kasę, potrzebuje dobre narzędzia do pracy, wymienia sukcesywnie puchy bądź będzie kupował kolejny backup cena nie będzie wyznacznikiem.

Uprawnienia umieszczania postów