Strona 43 z 84 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 837

Wątek: Canon 1D X - następca 1D4 i 1Ds3

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tkosiada Zobacz posta
    tzn, że na iso 1600 5dII nie jest w stanie wyprodukowac takiej jakości obrazka jak z tą modelką?
    No wlasnie tez mnie to zastanawialo.
    W dobie aparatow z ISO 204000 to ISO1600 nie ujawnia nam zbyt wiele no chyba ze chodzi o zakres tonalny i detale ale ja nie widzac bezposredniego porownania z 5d nic o tych zdjeciach powiedziec nie moge.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Domyślnie

Szkoda ,że nie pokazali ISO 3200-6400
    ...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Widział ktoś może taniej: link , bo mi wychodzi cena jakieś ok 25.600 zł ( 5.999 EUR ) ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MTBTREK Zobacz posta
    Widział ktoś może taniej: link , bo mi wychodzi cena jakieś ok 25.600 zł ( 5.999 EUR ) ?
    Jak D4 przy takim kursie dolara ma kosztować niecałe 19 tyś to śmiem wątpić, żeby 1DX kosztował aż tyle. To byłby Canona strzał w kolano.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flores Zobacz posta
    Jak D4 przy takim kursie dolara ma kosztować niecałe 19 tyś to śmiem wątpić, żeby 1DX kosztował aż tyle. To byłby Canona strzał w kolano.
    Nie ma to wielkiego znaczenia ile początkowo będzie kosztował D4, ludzie i tak kupią.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-02-2012 o 17:04
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie ma to wielkiego znaczenia ile początkowo będzie kosztował D4 ludzie i tak kupią.
    Dobry towar ludzie zawsze kupia
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez merida Zobacz posta
    Mi się wydaje,że jak tylko wysokie iso i poprawny af będzie,a z czasem więcej szkieł ,to duży odsetek ludzi zajmujących się foceniem ślubów , wolniejszej reporterki i niedzielnych fotografów przejdzie np. na takie Fuji x 1 pro . Z wielkimi puszkami oczywiście jeszcze dłuższy czas zostanie sporo osób,szczególnie potrzebujących seri 1d(...) do sportu,czy pracujących w trudnych warunkach , a także mających kompletną szklarnię w systemie .
    Tędy droga by ograniczać wielkość i kg na szyi, a często być też nie zauważalnym podczas robienia zdjęć . Sam 1d X to na pewno genialna puszka
    Dla sportu badz pracujacych w trudnych warunkach jest Nikon przeciez
    Ostatnio edytowane przez hubert12125 ; 24-02-2012 o 16:57 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tornvald Zobacz posta
    W tym wypadku 1D X nie jest aparatem zastepujacym 1D mk iv. Jest bardziej obok 1D mk iv (FF a APS-H) a roznica w cenie kolosalna...
    Takze nie spodziewalbym sie naglego spadku cen mk iv...

Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
    Dokladnie tak jak napisales, mam MKIV i absolutnie nie zamierzam sie z nim rozstawac. Jak finanse pozwola to dokupie Dx- a i skonczy sie mieszanie szklami.

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie ma to wielkiego znaczenia ile początkowo będzie kosztował D4, ludzie i tak kupią.
    Chyba tak. Wydaje mi się, że dla kogoś kto po prostu ma kasę, potrzebuje dobre narzędzia do pracy, wymienia sukcesywnie puchy bądź będzie kupował kolejny backup cena nie będzie wyznacznikiem.

Domyślnie

Nie wiem czy było, ale to chyba nie jest najszczęśliwszy nius...
    http://www.fotografuj.pl/News/Poznal...a_1D_X/id/6001
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Nie jest ale to było wiadomo od początku. Canon będzie darł skórę za to body ile wlezie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 43 z 84 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów