"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Spytam po raz kolejny: pamiętacie pośmiewisko, jak canon pokazał zdjęcia z trawą z pierwszego 5D? W tej kwestii jak rozumiem, nic się nie zmieniło. JPGi są koszmarne.
Jarek
Może brak szumów to nie jest tylko ściema? Dołóżmy do tego działający AF dla szkieł "f/8" i nagle znajduje się miejsce dla 5D X z 61 pkt AF i 6.9 FPS.
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Odnoszę wrażenie, że facet nie umie obsługiwać nikona. Nie wie jak wiele prościej można zmieniać kolejne klatki, zachowując w dodatku stopień powiększenia. Tego sie nie robi wybierakiem ale kółkiem.
Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)
Na to wychodzi że gość nie miał do czynienia z tą puszką bo przyciska te guziki zupełnie bez ładu i składu. To chyba canoniarz, bo z jedynką idzie mu dużo lepiej.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak sądzicie, czy wraz z premierą 1Dx można spodziewać się spadku ceny 1d mk iv? Jak to było w przypadku poprzednich wersji?
W tym wypadku 1D X nie jest aparatem zastepujacym 1D mk iv. Jest bardziej obok 1D mk iv (FF a APS-H) a roznica w cenie kolosalna...
Takze nie spodziewalbym sie naglego spadku cen mk iv...
Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk