Ostatnio edytowane przez Jarek Jaworski ; 20-10-2011 o 14:11 Powód: Automerged Doublepost
Jak Canon wprowadzi coś a'la Lytro, to dopiero będą się ustawiały kolejki![]()
6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L
dla mnie jest to bardzo dziwne że takie body nie jest już z włókna weglowego, najprawdopodobniej chodzi o lepsze wyważenie i może jakaś tam amortyzacje przy upadku..
Jak ludzie zaczęli jeździć na rowerach z przerzutkami, to wiedziałem że mój okres rozwoju rowerego się zatrzymał i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko singlespeed. Ale jak trzeba to wiem jak używa się przerzutek.
Jak powstał Microsoft Office, Lotus, OpenOffice itd. to wiedziałem, że mój okres rozwoju w tworzeniu dokumentów zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko LaTeX. Ale jak nie ma zainstalowanego to wiem jak używa się *Office.
Jak zaczęły powstawać Windowsy i inne okienka, to wiedziałem że mój okres rozwoju z interfejsem graficznym zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko terminal. Ale jak trzeba to wiem co to jest myszka.
Jak zaczęły powstawać środowiska IDE jak Eclipse to wiedziałem że mój okres rozwoju w środowiskach programistycznych zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko VIm i Emacs. Ale jak trzeba to znajdę w menu pozycję 'zapisz'.
Jak zaczęli pisać o nowych aparatach ala Lytro to wiedziałem, że mój okres rozwoju fotograficznego zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Lustrzanka to MAX co uznaję. I ZA CHOLERĘ NIE POTRAFIĘ SOBIE WYOBRAZIĆ JAK MOŻNA SPARTOLIĆ TAKĄ PIĘKNĄ SZTUKĘ JAK FOTOGRAFIA
Lystro to największy błąd od czasu wprowadzenia aparatów cyfrowych
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A to prawda. Też mnie to ciekawi. Zwłaszcza, że już laptopy takie robią. Ale nie jestem specjalistą w tej dziedzinie to nie będę zabierał głosu![]()
Ostatnio edytowane przez allxages ; 20-10-2011 o 16:49 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Panowie bardzo grzecznie proszę o trzymanie się tematu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
tak sobie czytam o tym jaka ta puszka droga itd. i sprawdziłem ile kosztował 1ds mk III jak wszedł na rynek. Dokładnie 7999$ i jakoś nie było krzyku, że za drogi itd. 1dX oferuje zdecydowanie więcej niż 1ds III więc jak ktoś potrzebuje to dla niego nie będzie to duża kwota![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
To właśnie pisałem, z tym że dowiedziałem się na CB że równowartość kwoty podanej w USD na terenie poczciwej Europy automatycznie zamienia się na EUR po kursie 1:1 :-)
Jeżeli cena startowa zaczyna się od 6800 USD to zapewne po chwili będą promocje po 5999. Chyba, że koledzy z N zaczną masową wymianę sprzętu :-)