Całkowicie się z kolegami zgadzam.
Wystarczy porównać jak świetną robotę robi Sony na KKM, bo o właściwym forum Sony już nawet nie będę wspominał.
Całkowicie się z kolegami zgadzam.
Wystarczy porównać jak świetną robotę robi Sony na KKM, bo o właściwym forum Sony już nawet nie będę wspominał.
Mam kolegę wyznawcę SONY. Nawet ściereczki do obiektywów i skarpetki ma z alfą, o inne rzeczy bałem się spytać...
Zachowuje się jak świadek jakiejś alfareligii, wszystko dlatego, że o nich dbają, co chwila mają prezentacje, nowe zabawki (to nic, że plastikowe i do d..), nowe możliwości i spotkania integracyjne. W każdym razie to doskonały przykład jak sobie wychować wiernych użytkowników. Tylko trzeba chcieć..
No i zrobił się offtop.. :-?
Jarek
witaj w klubie.
oznaczeń lupy faktycznie nie ma, ale standardowe (gwiazdka i punkty) są, tylko od góry. i mam nadzieję, że żadnych zmian w obsłudze lupy nie będzie, a to co najwyżej zmiana ikon albo zdjęcia przedprodukcyjnej puszki, na której po prostu zapomnieli o tych ikonach.
to przycisk Q od quick settings (Q Menu) - jak w 1100D
![]()
![]()
jaki gest!![]()
Ostatnio edytowane przez mxw ; 19-10-2011 o 19:34
pozdro.,
m.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ty piszesz o profesjonalnych fotografach, oni nie mają czasu na bzdety.
Ja piszę o zwykłych ludzikach, którzy mają aparat z takim samym napisem jak mój i chcą się dowiedzieć jak to kółeczko ustawić, żeby zdjęcia wychodziły tak samo. I pewnie reporterzy jednostkowo wydają na sprzęt zdecydowanie więcej kasy, ale prawdziwe pieniądze leżą w portfelach tych drobnych pstrykaczy, którzy jeszcze teleobiektyw, jeszcze lampkę, jeszcze dodatkową baterię..
Jarek
Ostatnio edytowane przez mmlolek ; 19-10-2011 o 20:01
Canon :-D
Pewnie. Wystarczy, żeby cena nie robiła mu różnicy :-)