Strona 16 z 84 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 837

Wątek: Canon 1D X - następca 1D4 i 1Ds3

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Całkowicie się z kolegami zgadzam.
    Wystarczy porównać jak świetną robotę robi Sony na KKM, bo o właściwym forum Sony już nawet nie będę wspominał.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Całkowicie się z kolegami zgadzam.
    Wystarczy porównać jak świetną robotę robi Sony na KKM, bo o właściwym forum Sony już nawet nie będę wspominał.
    Mam kolegę wyznawcę SONY. Nawet ściereczki do obiektywów i skarpetki ma z alfą, o inne rzeczy bałem się spytać...
    Zachowuje się jak świadek jakiejś alfareligii, wszystko dlatego, że o nich dbają, co chwila mają prezentacje, nowe zabawki (to nic, że plastikowe i do d..), nowe możliwości i spotkania integracyjne. W każdym razie to doskonały przykład jak sobie wychować wiernych użytkowników. Tylko trzeba chcieć..
    No i zrobił się offtop.. :-?
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez r3b Zobacz posta
    Moim zdaniem genialna puszka i gdybym miał prawie 7000$ wolnej kasy to bym sobie kupił...
    witaj w klubie.

Cytat Zamieszczone przez duperel Zobacz posta
    2. Zabrakło oznaczeń lupy na przyciskach normalnie służących do powiększania zdjęcia. Czyżby Canon zdecydował się na rozwiązanie rodem z Nikonów? Wciskanie lupy i kręcenie kółkiem?
    oznaczeń lupy faktycznie nie ma, ale standardowe (gwiazdka i punkty) są, tylko od góry. i mam nadzieję, że żadnych zmian w obsłudze lupy nie będzie, a to co najwyżej zmiana ikon albo zdjęcia przedprodukcyjnej puszki, na której po prostu zapomnieli o tych ikonach.

Cytat Zamieszczone przez duperel Zobacz posta
    4. Nie wiem co to za przycisk obok tylnego LCD. Nie poznaję tej ikonki. Ktoś podpowie?
    to przycisk Q od quick settings (Q Menu) - jak w 1100D

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    gotów jestem zasponsorować działowi marketingu CP 50 rolek ręczników papierowych.

jaki gest!
    Ostatnio edytowane przez mxw ; 19-10-2011 o 19:34
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Mam kolegę wyznawcę SONY.[...]Zachowuje się jak świadek jakiejś alfareligii,..
    No i zrobił się offtop.. :-?
    Zdrowy rozsądek fajnie jest czasami zostawić gdzieś...za sobą

Jedyna słuszna religia to canonizm - żeby nie było oftopa
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta

jaki gest!
    No co!? Zaszaleli tak, że aż czuję się w osobistym obowiązku dać coś cenniejszego. A niech chłopaki mają czym wycierać dłonie i spodnie.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Masz rację. Niewielu z nas kupuje drukarki czy koparki.
    Jednak w przypadku zagęszczenia do dochodów z działu foto, to wcześniej czy później spora część sponsorów CPL trafia na to forum. A mogę to pisać z dużą pewnością, bo często gdzieś na firmowych eventach czy kotletach podchodzą do mnie ludzie, zaczyna się rozmowa o sprzęcie i okazuje się, że kojarzymy się właśnie z CB. W ten sposób poznałem naprawdę wielu użytkowników.
    W sumie ciekawe. Bo znam sporo fotografów profesjonalnych używających aparatów tylko marki Canon z czego praktycznie żaden z nich nie słyszał o CB, albo słyszał i nigdy tutaj nie zaglądnął. Widać, różni znajomi

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    W sumie ciekawe. Bo znam sporo fotografów profesjonalnych używających aparatów tylko marki Canon z czego praktycznie żaden z nich nie słyszał o CB, albo słyszał i nigdy tutaj nie zaglądnął. Widać, różni znajomi
    Ty piszesz o profesjonalnych fotografach, oni nie mają czasu na bzdety.

Ja piszę o zwykłych ludzikach, którzy mają aparat z takim samym napisem jak mój i chcą się dowiedzieć jak to kółeczko ustawić, żeby zdjęcia wychodziły tak samo. I pewnie reporterzy jednostkowo wydają na sprzęt zdecydowanie więcej kasy, ale prawdziwe pieniądze leżą w portfelach tych drobnych pstrykaczy, którzy jeszcze teleobiektyw, jeszcze lampkę, jeszcze dodatkową baterię..
    Jarek

Coś już napisał
    Miasto
    Wieruszów
    Ostatnio edytowane przez mmlolek ; 19-10-2011 o 20:01
    Canon :-D

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ty piszesz o profesjonalnych fotografach, oni nie mają czasu na bzdety.

Ja piszę o zwykłych ludzikach, którzy mają aparat z takim samym napisem jak mój i chcą się dowiedzieć jak to kółeczko ustawić, żeby zdjęcia wychodziły tak samo. I pewnie reporterzy jednostkowo wydają na sprzęt zdecydowanie więcej kasy, ale prawdziwe pieniądze leżą w portfelach tych drobnych pstrykaczy, którzy jeszcze teleobiektyw, jeszcze lampkę, jeszcze dodatkową baterię..
    No ok, Jarku, ale jak ktoś nie wie do czego jest "kółeczko" to myślisz, że kupi 1DX ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Pewnie. Wystarczy, żeby cena nie robiła mu różnicy :-)

Strona 16 z 84 PierwszyPierwszy ... 614151617182666 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów