Już można sobie porównywać Imaging Resource "Comparometer" Digital Camera Image Comparison Page
Już można sobie porównywać Imaging Resource "Comparometer" Digital Camera Image Comparison Page
Qrcze wg tej porównywarki to ifon bije wszystkie lustra na głowę:neutral:
chyba sprzedam mojego mk3
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Faktycznie, jak dla ciebie iPhone wypada tu lepiej od wszystkich luster to sprzedaj lustrzankę.
1D X ma tak niskie szumy, jakich jeszcze nie widziałem - sądziłem, że Nikon D4 mu dorówna, ale jest dużo gorszy wg tego testu.
60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Czy koś wie czy 1DX można sterować iPadem? Wiem, że D4 można ale czy 1DX też?
Cóż, jeśli ktoś nigdy nie umieścił aparatu wyżej niż zasięg rąk i nie musiał wchodzić na stołek czy drabinkę kilkaset razy lub też nigdy nie umieścił aparatu tuż przy ziemi bez przerwy się do niego schylając, ktoś kto nigdy nie przewiózł aparatu na sliderze, który też był na pewnej wysokości a max co zrobił z aparatem to z nim ukucnął, właśnie tak nonsensownie jak ty odpowie na to pytanie.
Świetnie ujęte - I Like It!
Choć ja sam nie aż tak... "komercyjnie", to jednak również baaardzo doceniam takowe rozwiązania.
Jednakże ja na podobny temat (nie tutaj) zostałem ochrzczony jako...
Dlatego też pozwoliłem sobie zacytować tam Twoją wypowiedźSiedzę w temacie dlatego zainteresował mnie ten DSLR Controller, poruszyłem tą kwestie, bo nie widzę w tym żadnego zastosowania, jak dla mnie to to jest zabawka dla papparazi i zboczeńców.
No ale każdy ma prawo do swoich własnych fanaberii.
Pozdrówka!
Ostatnio edytowane przez dziobolek ; 15-09-2012 o 10:51
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
EOS - conditio sine Kwanon...