"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jeszcze dla cierpliwych (pewnie było) ale przypomnę - bardzo szczegółowe review na the-digital-picture ze zdjęciami porównawczymi kilku puszek Canonowych przy różnych iso.
Canon EOS 1D X Digital SLR Camera Review
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-08-2012 o 01:42
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jeśli to prawda to czapki z głów!
11U Baseball - Night - Crappy Lighting -1DX - Canon Digital Photography Forums
No faktycznie - miazga![]()
AF sobie nieźle radzi, a iso 16k też robi wrażenie:
Andy Rouse | Blog
Ostatnio edytowane przez sv ; 10-08-2012 o 10:28
Jak to zauważył mój kolega - wszystko jasne:
A Mr. Bolt wczoraj pstrykał D4Zamieszczone przez Andy Rouse
Usain Bolt wins 200m men's final | Stuff.co.nz
EOS - conditio sine Kwanon...
No w wielu miejscach sieci pojawiają się podobne opinie. W Canonie wiedzieli co robią że przyrąbali taką cenę. Tyko okres od anonsu do sprzedaży był kompromitująco długi - chyba rekord. Podejrzewam że jak zwykle przyspali i pokazali mockupy żeby ludzie nie uciekli do konkurencji bo Nikon podszedł w D4 do sprawy mniej ambitnie ale puszkę można już od dawna kupić.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-08-2012 o 13:28
Kapitan Wagner
Z nowym 24-70 Canon bije chyba i tak nadal rekordy w oczekiwaniu na sprzedaz ;-)
Chyba jeszcze w ogóle nie ma w sprzedaży? Nauczyli się niestety od konkurencji, że to całkiem popłaca i dopracowują po swojemu do perfekcji.
Kapitan Wagner
jest w sprzedaży, do niedawna można było od ręki kupić w Poznaniu (co prawda schodziły na pniu)