Spytam po raz kolejny: pamiętacie pośmiewisko, jak canon pokazał zdjęcia z trawą z pierwszego 5D? W tej kwestii jak rozumiem, nic się nie zmieniło. JPGi są koszmarne.
Spytam po raz kolejny: pamiętacie pośmiewisko, jak canon pokazał zdjęcia z trawą z pierwszego 5D? W tej kwestii jak rozumiem, nic się nie zmieniło. JPGi są koszmarne.
Jarek
Może brak szumów to nie jest tylko ściema? Dołóżmy do tego działający AF dla szkieł "f/8" i nagle znajduje się miejsce dla 5D X z 61 pkt AF i 6.9 FPS.
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Odnoszę wrażenie, że facet nie umie obsługiwać nikona. Nie wie jak wiele prościej można zmieniać kolejne klatki, zachowując w dodatku stopień powiększenia. Tego sie nie robi wybierakiem ale kółkiem.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Na to wychodzi że gość nie miał do czynienia z tą puszką bo przyciska te guziki zupełnie bez ładu i składu. To chyba canoniarz, bo z jedynką idzie mu dużo lepiej.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak sądzicie, czy wraz z premierą 1Dx można spodziewać się spadku ceny 1d mk iv? Jak to było w przypadku poprzednich wersji?
W tym wypadku 1D X nie jest aparatem zastepujacym 1D mk iv. Jest bardziej obok 1D mk iv (FF a APS-H) a roznica w cenie kolosalna...
Takze nie spodziewalbym sie naglego spadku cen mk iv...
Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
No to się zdziwisz. Ceny polecą na łeb.
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-02-2012 o 23:58
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner