Strona 3 z 84 PierwszyPierwszy 123451353 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 837

Wątek: Canon 1D X - następca 1D4 i 1Ds3

Początki nałogu

Domyślnie

Myślę że ślubniaki dostali swoją puszkę. Na moje oko nic jej nie brakuje i tak jak napisał Oskarkowy Canon nie zamknął sobie drogi do studyjnej maszynki. Zapewne posunięcia Nikona dały im do pomyślenia i zaprezentowali to co zaprezentowali. Teraz czas na nowe szkła do tej zabawki Nie powiem cena odstrasza ale reszta kusi.
    CANON Laik

Uzależniony

Domyślnie

poki co canon osierocił posiadaczy 1Ds. można sie tylko domyślać jak trudny wybór przed nimi. bo albo nadal zajeżdzać wysłużone Ds /sporo osób nie robiło żadnych ruchów zakupowych właśnie w oczekiwaniu nowego Ds z 30+ MP/ albo przesiadka na średni format a to nie każdemu pasuje. Dodatkowo jeśłi Nikon pokaże D800 z 36 PM na pokładzie to może zacząć być "dziwnie". także na mojej mapie zakupowej.
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 18-10-2011 o 09:40

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregolius Zobacz posta
    Myślę że ślubniaki dostali swoją puszkę.
    Już widzę ślubniaków popylających z dwoma D1xami pod pachą. Osobiście czekałem na taką specyfikację w małym body (no może poza fps i AF). Bo coś takiego miało być, ale już niejeden raz prototypy nie weszły do produkcji...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uzależniony

Domyślnie

w sumie ta premiera to dobra wiadomość dla sprzedawców. popyt na 5dmkII wzrośnie bo... nie ma innej alternatywy do studia. w kązdym razie nie w canonie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Coś czuję, że to jeszcze nie koniec, obym się nie mylił.

Puszka typowo reporterska (agencje, sport itp). Studyjni i ślubni muszą dostać coś jeszcze.

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

Domyślnie

Wszystko pięknie i już wzdycham, ale nie wku.... was trochę ten układ pkt AF niby 61 a znowu wszystkie w centrum czy kiedyś to rozrzucą bardziej - taki punkt miałem jeszcze na mojej wishlist no i cena trochę kosmiczna, ale jakby nie było teraz flagowa pucha.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Puszka typowo reporterska (agencje, sport itp). Studyjni i ślubni muszą dostać coś jeszcze.
    Podpowiedz, bo naprawdę zachodzę w głowę: czego jeszcze mógłbym potrzebować? No, poza niższą ceną, ale o takie populistyczne gadki Cię nie podejrzewam.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jarek, ależ ten X jest wszystkomający Chodzi mi tylko o to, że nie wszyscy tego potrzebują...

Coś jeszcze w znaczeniu 5d3 i 1dXs

Martwi mnie jeszcze brak w informacji prasowej informacji dotyczącej poprawy DR...

Początki nałogu

Domyślnie

ludzie są niesamowitci, wychodzi puszka, która najprawdopodobniej zdetronizuje D3s
    i bedzie najlepsza puszka repo na rynku

a studyjni dostaną 5dmkIII z milonem mpx za połowę ceny Ds'a a i tak dalej narzekają

Strona 3 z 84 PierwszyPierwszy 123451353 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów