Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Interfoto w Warszawie - sklep mało renomowany.

Mieszany widok

Domyślnie

Kilka zakupów odbierałam u nich osobiście i nigdy nie miałam problemów. Faktem jest, że absolutnie zawsze przed dokonaniem zakupu poprzez internet dzwonię do sklepu, i potwierdzam, oraz utwierdzam wszystko mailowo. W razie odbioru osobistego, a w oparciu o cenę widniejącą w sklepie www polecam wykonanie telefonu i rozmowę (z potwierdzeniem mailem - potwierdzenie rezerwacji towaru, ceny itd...)

Przezornego i Bóg strzeże... Kupowanie bez kontaktu to kupowanie na własną odpowiedzialność... a potem wielkie zdziwienie.
    Ostatnio edytowane przez Ariene ; 18-10-2011 o 08:49

Początki nałogu Awatar sprocket73
    Miasto
    Jaworzno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ariene Zobacz posta
    Kupowanie bez kontaktu to kupowanie na własną odpowiedzialność... a potem wielkie zdziwienie.
    Ale tak nie powinno być!

Jeżeli firma ma sklep internetowy i tam wystawia ofertę, klient to kupuje, dostaje automatyczne potwierdzenie złożenia zamówienia. To zdziwienie powinno być wtedy jak firma się nagle wycofa, a nie jak zrealizuje zamówienie po cenie którą sama zaoferowała.

Kiedyś wysłałem zapytanie mailem, czy mogę kupić obiektyw za wskazaną cenę i ile się czeka na realizację. Nie dostałem odpowiedzi, ale zauważyłem, że szybko ktoś poprawił cenę na stronie o 100 zł w górę. Taka nasza polska rzeczywistość.
    SPROCKET
    80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
    Moja wycieczkowa galeria

Uprawnienia umieszczania postów