Witajcie
Chciałbym krótko opisać Wam jak wymieniony wyżej sklep dba o swoją renomę i szanuje klientów.
Zamówiłem w tym sklepie obiektyw 60/2.8 Macro. Na stronie sklepu widniała oferta 1460 zł + wysyłka. Cena wydała mi się bardzo atrakcyjna - więc zamówiłem. Następnego dnia bez telefonu ze strony firmy moje zamówienie zostało anulowane. Moim zdaniem panowie zorientowali się, że (moim zdaniem):
1. Nie mają obiektywu, który figuruje w ofercie jako nowy i dostępny.
2. Cena jest zbyt niska.
Anulowali więc moje zamówienie, a za chwilę obiektyw pojawił się jako dostępny za 1690 zł.Podobno go nie mieli.
Zadzwoniłem do firmy, która nie wysiliła się nawet na wytłumaczenie swojego postępowania. Jeden z Panów powiedział mi, że to normalne postępowanie. Wystawiamy w ofercie towar, którego nie mamy, a jak cena oferowana okaże się nierealna to anulujemy - to już mój dopisek.
15 lat prowadziłem działalność handlową i nie do pomyślenia było dla mnie, aby zmieniać cenę towaru po jego zamówieniu tylko dlatego, że mam bałagan i nie przecenowałem towaru po nowej dostawie.
A już miałem zrobić w tej formie kilka innych zakupów. Przestrzegam więc przed firmą "z renomą", jak o sobie piszą.![]()
Pozdrawiam