Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Blenda przy fotografii psów.

Domyślnie Blenda przy fotografii psów.

Czy ktoś używał blendę przy fotografii psów bądź innych zwierząt (chodzi mi o koty, konie)? Jeśli tak - mogę prosić o zdjęcia? Przymierzam się do zakupu bądź zrobienia blendy, ale nie wiem czy to ma w ogóle sens.

Początki nałogu

Domyślnie

Nie ma sensu. Zwierzę albo się zaciekawi, albo co gorsza wystraszy. W każdym razie ciężko będzie przewidzieć efekty i rozplanować kadr.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

Przyczepiając blendę do ogona można uzyskać ciekawe efekty mimiki modela :-)
    To oczywiście żart.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yadira Zobacz posta
    Czy ktoś używał blendę przy fotografii psów bądź innych zwierząt (chodzi mi o koty, konie)? Jeśli tak - mogę prosić o zdjęcia? Przymierzam się do zakupu bądź zrobienia blendy, ale nie wiem czy to ma w ogóle sens.
    Jak ja chciałem zblendzić pare młodą przy koniach to przy rozkładaniu wszystkie pięknie się spłoszyły i uciekły

Początki nałogu Awatar RadOs41
    Miasto
    Radom

Domyślnie

A propos pomysłu tomfoot'a - mam dwa koty, jak mi się uda to spróbuję - mogą wyjść fajne zdjęcia w ruchu (panoramowanie), tylko nie wiem jak zareaguje moja "ładniejsza polówka" - bo to jej ulubieńcy i z jakąś stara blendą - nowej szkoda, kot ostatnio pogryzł mój czepek do pływania

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

IMHO jedyna blenda jaką da się używać przy psach/koniach i innych czworonogach to świeża warstwa śniegu... No przy kotach w grę wchodzą jeszcze bielone ściany.

Domyślnie

Przy koniach to raczej najpierw odczulanie, a potem mogłabym spróbować..

Zrównoważone psy chyba nie będę miały większego problemu z belndą, moga jedynie odwracać łeb..

Zrobię sobie blende izobaczymy co z tego wyjdzie.

Uprawnienia umieszczania postów