hej,
czy ktos moze niedawno jechal ósemka z wawy do piotrkowa a dalej E75 do czestochowy?
ja jechalem jakos w sierpniu i remontowali bylo strasznie ciasno,
kombinuje jak najlepiej dojechac...
hej,
czy ktos moze niedawno jechal ósemka z wawy do piotrkowa a dalej E75 do czestochowy?
ja jechalem jakos w sierpniu i remontowali bylo strasznie ciasno,
kombinuje jak najlepiej dojechac...
Nic nie poradzisz. Albo przyjmiesz, ze obecnie jedzie się z Raszyna do tablicy Częstochowa bite 3 godziny - jak się uda, to cudem o 10 min szybciej - albo pojedziesz trasą Warszawa - Grójec - Końskie - Radomsko - Częstochowa. Jechałem tak kilkukrotnie. Fajne terany, można po drodze zrobić kilka ładnych landszaftów, ale dalej o 30 km i dłużej o godzinę.
Czyli gra nie warta świeczki. Cierpliwość, dobra muza i odpowiednio wczesny wyjazd, żeby zdążyć. To moja rada. (Jeżdżę tą trasą średnio dwa razy w miesiącu tam i spowrotem)
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
To już nie tylko im gorzej tym lepiej ( po zamianie małego obrazka na pełną klatkę ) ale im bliżej tym dalej. Choć w sumie to nie ma się co dziwić bo do tego miasta wypada raczej na piechotę. Nie mniej jak tak dalej pójdzie to zwykły spacer stanie się wyprawą.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Może w końcu zrobią. Ja dodatkowo na tej trasie kruszywem w chłodnicę klimy dostałem. Na szczęście dało się pospawać, ale 400 pln-ów żal![]()
Pozdrawiam
Marek/Biperek
pozdro.,
m.
naszczescie nic nadzwyczajnego sie nie trafilo
po drodze widac fajne wzgorze elektrowni wiatrowych...ale nie mialem czasu zeby robic foty :/