poszukajcie poważnej agencji modelek która podaje ich wiek![]()
modelka ma tyle lat na ile wygląda a bajeczki o aktach załatwia się w inny legalny sposób (lub bierze się starsze modelki)
niczego nie podważam - nikt z oglądających profil na MM nie ma przed sobą mojej metryki urodzenia + nie jest jasnowidzem - powtórzę - mój wiek w rubryczce jest całkowicie nieistotny...
Na tym portalu każdy może być modelką czy fotografem. Wystarczy, że wpisze właściwe i nie pomyli. Co do generowania ruchu to mam wątpliwości. Jak się reklamodawcy zorientują, że ich target to 77 letni fotografowie i puszyste modelki to przeniosą się w inne miejsce.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie od dzisiaj wiadomo, że wiek kobiety jest czymś o czym nie lubią one z nami dyskutować :wink:pokażesz mi poważną agencję modelek podającą ich wiek ?
Po pierwsze.....centymetry i w najlepszych agencjach bywają "płynne" - oczywiście w minimalnym zakresie ale jednak
Waga ciała u kobiety nie jest stała, więc nawet najlepsza modelka (mimo super diety i dbania o własne ciałko) nie jest w stanie utrzymać non stop tej samej wagi. Wystarczy, że zbliża się miesiączka a organizm samoistnie zaczyna gromadzić płyny przed ich późniejszy wydaleniem. Z tego też powodu kobieta może przybrać na wadze (w skrajnych przypadkach jest to nawet 2-3 kg połączone z opuchlizną np nóg).
Po drugie.....
Waga ciała kobiety (oprócz jej wieku) jest chyba najmniej przyjemnym tematem poruszanym przez nie w rozmowach z nami (nie tylko na forum publicznym). Więc wróciliśmy do:
Nie znajdziecie......jest to jedna z kilku tajemnic jakie kobiety wolą zachować dla siebie. Zasyłam moc całusów.....dla pań oczywiścieposzukajcie poważnej agencji modelek która podaje ich wiek![]()
Ostatnio edytowane przez Jago ; 18-10-2011 o 00:41
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
z polskich np. gaga podaje wiek
a co do wagi to powazne agencje (swiatowe) sa naprawde bardzo rygorystyczne
Jako jedna z nielicznych....ciekawy jestem co by jej powiedział Boguś Lindaz polskich np. gaga podaje wiek... http://www.youtube.com/watch?v=UrJld4rGOlc
Zgadza się - nie tylko te wagi są rygorystyczne. Nie mniej rygorystyczne są wagi ważące sportowców, np pięściarzy przed pojedynkami bokserskimi, kierowców F1. Każdy chce zachować odpowiednią wagę dla siebie - nie tylko modelkia co do wagi to powazne agencje (swiatowe) sa naprawde bardzo rygorystyczne![]()
Ostatnio edytowane przez Jago ; 18-10-2011 o 01:02
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L