Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: modelki poszukiwane

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Em Es Zobacz posta
    radzić sobie możesz , także uzywać wykrzykników (nie robi to na mnie wrażenia) - ja mogę napisać vice versa ...a na temat mojego wieku (zupełnie nieistotnego na MM) i moich intencji nie wiesz kompletnie nic
    Wpisując jedną nieprawdziwą frazę podważasz prawdziwość innych w tym zdjęć. Jednym słowem nie budujesz zaufania, wiarygodności a wręcz przeciwnie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

poszukajcie poważnej agencji modelek która podaje ich wiek
    modelka ma tyle lat na ile wygląda a bajeczki o aktach załatwia się w inny legalny sposób (lub bierze się starsze modelki)

niczego nie podważam - nikt z oglądających profil na MM nie ma przed sobą mojej metryki urodzenia + nie jest jasnowidzem - powtórzę - mój wiek w rubryczce jest całkowicie nieistotny...

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

poszukajcie poważnej agencji modelek która podaje ich wiek ...
    Chyba każda poważna agencja podaje pełne i prawdziwe dane...na ale maxmodels do takich nie należy.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na tym portalu każdy może być modelką czy fotografem. Wystarczy, że wpisze właściwe i nie pomyli. Co do generowania ruchu to mam wątpliwości. Jak się reklamodawcy zorientują, że ich target to 77 letni fotografowie i puszyste modelki to przeniosą się w inne miejsce.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Na tym portalu każdy może być modelką czy fotografem. Wystarczy, że wpisze właściwe i nie pomyli. Co do generowania ruchu to mam wątpliwości. Jak się reklamodawcy zorientują, że ich target to 77 letni fotografowie i puszyste modelki to przeniosą się w inne miejsce.
    Nie to jest ważne, tylko ilość odsłon i jak wysoko plasuje ją np. taka Alexa :smile: A im więcej błyskotliwych wypowiedzi tym więcej błyskotliwych userów i jakość sie to napędza...ale polecać komuś
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Chyba każda poważna agencja podaje pełne i prawdziwe dane...na ale maxmodels do takich nie należy.
    pokażesz mi poważną agencję modelek podającą ich wiek ?

co do innych danych - też byś się zdziwił - centymetry i w najlepszych agencjach bywają "płynne" - oczywiście w minimalnym zakresie ale jednak

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

co do innych danych - też byś się zdziwił - centymetry i w najlepszych agencjach bywają "płynne" - oczywiście w minimalnym zakresie ale jednak
    Wiek modelki nie jest aż taki istotny. Ja pisałem o wadze, która ma większe znaczenie niż wiek. Skoro sobie dodałeś lat to i pewnie z parę centymetrów? W sumie jak płynne...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Nie od dzisiaj wiadomo, że wiek kobiety jest czymś o czym nie lubią one z nami dyskutować :wink:

centymetry i w najlepszych agencjach bywają "płynne" - oczywiście w minimalnym zakresie ale jednak
    Po pierwsze.....
    Waga ciała u kobiety nie jest stała, więc nawet najlepsza modelka (mimo super diety i dbania o własne ciałko) nie jest w stanie utrzymać non stop tej samej wagi. Wystarczy, że zbliża się miesiączka a organizm samoistnie zaczyna gromadzić płyny przed ich późniejszy wydaleniem. Z tego też powodu kobieta może przybrać na wadze (w skrajnych przypadkach jest to nawet 2-3 kg połączone z opuchlizną np nóg).
    Po drugie.....
    Waga ciała kobiety (oprócz jej wieku) jest chyba najmniej przyjemnym tematem poruszanym przez nie w rozmowach z nami (nie tylko na forum publicznym). Więc wróciliśmy do:

poszukajcie poważnej agencji modelek która podaje ich wiek
    Nie znajdziecie......jest to jedna z kilku tajemnic jakie kobiety wolą zachować dla siebie. Zasyłam moc całusów.....dla pań oczywiście
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 18-10-2011 o 00:41
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Domyślnie

z polskich np. gaga podaje wiek
    a co do wagi to powazne agencje (swiatowe) sa naprawde bardzo rygorystyczne

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

z polskich np. gaga podaje wiek
    Jako jedna z nielicznych....ciekawy jestem co by jej powiedział Boguś Linda ... http://www.youtube.com/watch?v=UrJld4rGOlc

a co do wagi to powazne agencje (swiatowe) sa naprawde bardzo rygorystyczne
    Zgadza się - nie tylko te wagi są rygorystyczne. Nie mniej rygorystyczne są wagi ważące sportowców, np pięściarzy przed pojedynkami bokserskimi, kierowców F1. Każdy chce zachować odpowiednią wagę dla siebie - nie tylko modelki
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 18-10-2011 o 01:02
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów