Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: modelki poszukiwane

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

taki sam cyrk jak z modelkami jest na MM z fotopstrykaczami... wiele historii mógłbym opisać o dumnych posiadaczach lustrzanek myślących że modelki mają obowiązek padać na kolana po obejrzeniu ich gniotów i skakać do góry z radości że w ogóle mogą stanąć przed obiektywem...
    Ostatnio edytowane przez Em Es ; 15-10-2011 o 16:46

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Em Es Zobacz posta
    taki sam cyrk jak z modelkami jest na MM z fotopstrykaczami... wiele historii mógłbym opisać o dumnych posiadaczach lustrzanek
    i to pisze ktos kto podaje wiek 77 lat jak na takiego dziadka (z całym szcunkiem dla wieku ) to nieźle sobie radzsz z nowoczesnymi technologiami
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

szczerze to średnio sobie radzę dopiero się uczę PSa i oceniam że umiem 5% tego co chciałbym umieć wiek na MM - nie widzę potrzeby ujawniania prawdziwego podobnie nazwiska , telefonu itd

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Domyślnie

taki sam cyrk jak z modelkami jest na MM z fotopstrykaczami... wiele historii mógłbym opisać o dumnych posiadaczach lustrzanek myślących że modelki mają obowiązek padać na kolana po obejrzeniu ich gniotów i skakać do góry z radości że w ogóle mogą stanąć przed obiektywem...
    Przepraszam, ale o co chodzi ?
    Kolega szuka modelek, a nie 77-letnich fotopstrykaczy.
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzki Zobacz posta
    Przepraszam, ale o co chodzi ?
    Kolega szuka modelek, a nie 77-letnich fotopstrykaczy.
    czytasz ze zrozumieniem?
    jesli nie to wyjasniam moje intencje: jak mozna mieć pretensje do modelek, że nie podaja prawdziwych info na swój temat skoro samemu (czytaj: "my fotografowie") robimy tak samo, a juz szczytem jest obsmiewanie innych fotgrafów ("że jest z nimi cyrk") jak "cyrk" z danymi robi osoba która to napisała.
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 17-10-2011 o 08:59
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

widzisz - nic nie wiesz ale się wymądrzasz a wystarczyłoby się chwilę zastanowić mój wiek jest tam całkowicie nieistotny - a pisałem o leszczach uważających się za guru - pełno ich tam i jest z nimi cyrk - zapewne nie masz kobiety która jest modelką i nic ci o tym nie wiadomo - mi wiadomo jak macie ochotę to możecie podawać nawet nr pesel i nr buta w sieci - ja nie muszę

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

widzisz - nic nie wiesz ale się wymądrzasz
    cos tam jednak wiem,
    a Tobie radzę -grzeczniej kolego,grzeczniej

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

radzić sobie możesz , także uzywać wykrzykników (nie robi to na mnie wrażenia) - ja mogę napisać vice versa ...a na temat mojego wieku (zupełnie nieistotnego na MM) i moich intencji nie wiesz kompletnie nic

Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

radzić sobie możesz , także uzywać wykrzykników (nie robi to na mnie wrażenia) - ja mogę napisać vice versa ...a na temat mojego wieku (zupełnie nieistotnego na MM) i moich intencji nie wiesz kompletnie nic
    "karteczkę" już dostałes
    brnij dalej w tym stylu, a pewnie szybko, i bez zalu sie rozstaniemy zadałem sobie trud i poczytałem Twoje odpowiedzi na MM do ludzi którzy nie pieją z zachwytu nad Twoimi "pracami" poznałem Twój poziom wypowiedzi brrrrrr.... koniec tematu
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 17-10-2011 o 11:01

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Na maxmodels z samym znalezieniem będzie problem ponieważ większość modelek podaje o sobie nieprawdziwe dane za aprobatą samego portalu. I nie mam tu na myśli takich drobiazgów jak to, że Rzeszów nie leży w mazowieckim bo o tym nie każda modelka musi wiedzieć ale taki drobiazg jak waga modelki. Wpisując w wyszukiwarkę Modelka waga 100kg ( wybierając odpowiednie rubryki) znajdujemy...140 podstron z modelkami na każdej po sześć modelek. Tylko znaleźć tam o wybranej wadze jest trudno. Za to jest cała masa innych o połowę lżejszych. Pewnie fajnie „dla jaj” wpisać 100kg ale na pewno nie dla osoby szukającej tych szczupłych. Szanujący się portal nie powinien sobie na to pozwalać.
    Inne pola do wyboru też dla jaj, albo ze zwykłej nieufności wypisane od czapy.
    Tyle że MM to zdecydowanie nie jest szanujący się portal, a już tym bardziej po wykupieniu przez interię. Ma generować ruch i zyski z reklam, i spełnia to zadanie. Dlatego żadnej ostrzejszej kontroli, selekcji itp tam nigdy nie będzie. A portale, które takową selekcję mają muszą albo mieć wypracowaną renomę (np wspierane przez duże agencje), albo mieć świadomość, że dużego ruchu to one nigdy mieć nie będą i są swoistą konkurencją dla pojedynczych agencji i banków twarzy.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów