Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: modelki poszukiwane

Początki nałogu Awatar GoomeX
    Miasto
    Poland - Poznań

Domyślnie modelki poszukiwane

Koleżanki i Koledzy,

piszę z prośbą, poszukuję modelek początkujących-zaawansowanych (wszystko jedno) do wykonania kalendarza na nadchodzący rok. Zdjęcia w bieliźnie, bikini, rozbierane. Czy znacie kogoś (portal, agencje) lub osoby prywatne warte polecenia?
    Jeśli temat wrzuciłem w nie ten dział, uprzejmie proszę o przeniesienie.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Osobiście polecam szukać np na maxmodels/ myport bo tutaj to raczej marnie będzie

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja się zgłaszam. Nagość zakryta i bielizna.:smile: Jakie są stawki?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

A te rozbierane to plener czy w studio? Bo jak plener to ja przeziębiony jestem

A poważniej to poszukaj sobie np. tutaj: http://www.foto-modelki.net/index.php (płatne smsami).
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja tam mogę i w plenerze.:smile: A tak na poważnie to ostatnio dałem ogłoszenie na modelki24.pl Nie trzeba się rejestrować i można dać bezpłatnie jedno ogłoszenie dziennie. Zgłosiło się sporo chętnych.

Początki nałogu Awatar GoomeX
    Miasto
    Poland - Poznań

Domyślnie

Dziękuję Wam za zaangażowanie i pomoc. Mam jeszcze 2 sprawy; jak wygląda zdobycie namiarów na http://www.maxmodels.pl/ na modelki (po rejestracji, czy wyświetlają się publicznie, czy coś trzeba opłacać?). Druga sprawa, czy znacie studio fotograficzne w Poznaniu godne polecenia?! Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Maxmodels jest bezpłatne, jest system PW, którym można się skomunikować, niektóre dziewczyny podają telefony.

Swoją drogą ta strona pod względem technicznym jest beznadziejna, ale to już moje zboczenie zawodowe ;-)
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

troche późno się za to bierzesz, o tej porze to juz powinien byc w dystrybucji/sprzedaży a nie na etapie szukania modelek:-P
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoomeX Zobacz posta
    piszę z prośbą, poszukuję modelek początkujących-zaawansowanych (wszystko jedno) do wykonania kalendarza na nadchodzący rok.
    Chyba na 2013 rok. Bo na 2012 to zdążysz zrobić tylko z już gotowych fotek - poszukaj na stockach, w agencjach foto i reklamowych itp.

Jeśli temat wrzuciłem w nie ten dział, uprzejmie proszę o przeniesienie.
    Raczej wrzuciłeś wręcz nie na to forum. Z maxmodels trzeba bardzo uważać, temat rzeka, ale grunt że od ręki (czyli w ciągu miesiąca) kilku-kilkunastu modelek z których będziesz zadowolony to tam raczej nie znajdziesz, a znajdziesz kilkadziesiąt z których nie będziesz zadowolony (poczynając od urwanego kontaktu/niepojawiania się na sesji po zero inwencji i mimiki). Chyba że dużo zapłacisz, ale wtedy to już łatwiej zaangażować jedną, dwie agencje modelek (uważać na "banki twarzy") - cenowo wyjdzie na to samo, tylko jakościowo lepiej.

Generalnie jeśli chciałbyś bazować na maxmodels, modelkom płacąc nic albo niewiele albo za zdjęcia i znaleźć kilkanaście ogarniętych, w miarę ładnych modelek do kalendarza na 2012 rok to musiałbyś zacząć w styczniu 2011.

Ale oczywiście możesz spróbować i teraz - a nuż się uda, albo będzie byle jak, byle było, kto wie. Powodzenia.

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Na maxmodels z samym znalezieniem będzie problem ponieważ większość modelek podaje o sobie nieprawdziwe dane za aprobatą samego portalu. I nie mam tu na myśli takich drobiazgów jak to, że Rzeszów nie leży w mazowieckim bo o tym nie każda modelka musi wiedzieć ale taki drobiazg jak waga modelki. Wpisując w wyszukiwarkę Modelka waga 100kg ( wybierając odpowiednie rubryki) znajdujemy...140 podstron z modelkami na każdej po sześć modelek. Tylko znaleźć tam o wybranej wadze jest trudno. Za to jest cała masa innych o połowę lżejszych. Pewnie fajnie „dla jaj” wpisać 100kg ale na pewno nie dla osoby szukającej tych szczupłych. Szanujący się portal nie powinien sobie na to pozwalać.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów