Ja to „zdjęcie” po raz pierwszy zobaczyłem w tym wątku. Polubowne załatwienie sprawy by było wtedy jak by obaj usunęli zdjęcia ze swoich stron.
rozprawa - kradzież pomysłu fot. ślubnej
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz wpisJa to „zdjęcie” po raz pierwszy zobaczyłem w tym wątku...To prawie jak Guernica
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz wpisJa to „zdjęcie” po raz pierwszy zobaczyłem w tym wątku. Polubowne załatwienie sprawy by było wtedy jak by obaj usunęli zdjęcia ze swoich stron.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tibby Zobacz wpisA co to Guernica? Zdjęcia też wcześniej chyba nie widziałem. O kurcze, jestem ignorantem...
Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz wpisNie prawda. Wystarczyloby ustalic kto zrobil zdjecie pierwszy, jeden i drugi. Wtedy przyzwoitosc musialaby 'zagrac'. I tyle.Ostatnio edytowany przez jacek_73; 36710.Jestę fotografę
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz wpisGuernica to taka Bitwa pod Grunwaldem...tylko nienasza
Komentarz
-
Kurcze, myslalem ze pojecie 'przyzwoitosci' tutaj zadziala, ale jednak widze ze nawet ten argument dla niektorych jest niezrozumialy. Trudno, ja dziekuje, dluzej w to brnac nie zamierzam.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tibby Zobacz wpis...Pewnie powstanie urząd dopuszczający fotografów do wykonywania zdjęć slubnych i wprowadzą egzaminy ze znajomości obrazów i zdjęć ślubnych opublikowanych na forach internetowych, w katalogach targów ślubnych oraz czasopismach.
michal_sokolowski: bardzo cenię sobie coś takiego jak przyzwoitość, niemniej jednak jest to zjawisko bardzo rzadkie.Ostatnio edytowany przez jacek_73; 36710.Jestę fotografę
Komentarz
-
Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz wpisCzeladnik będzie mógł nabyć EOSa5D (lub odpowiednik w innym systemie) a mistrz 1Ds - dla reszty zostaną 1xxxD oraz maupki...bo fotograf ślubny jest prawie najważniejszy na ślubie...ja już coś takiego na tym forum czytałem
Komentarz
-
Zamieszczone przez strideer Zobacz wpisW sumie jest. Rzadko który ślub/wesele ruszy bez księdza, fotografa i orkiestry :-)
Ja tam nie wiem. Wg Michała Sokołowskiego nigdy nie bede "z branży" bo nie przeglądam stron wszystkich fotografów "z branży" i prawdopodobieństwo, że jakiegoś zdjęcia "nie widziałem" jest bardzo duże.Ostatnio edytowany przez dinderi; 28157.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Komentarz
-
Ja również owe zdjęcie zobaczyłem po raz pierwszy gdy kilka dni temu przeczytałem o sporze. Kompletnie nie rozumiem argumentu, że będąc ileś lat w branży należy znać to zdjęcie.
Dlaczego niby?
Komentarz
-
Zamieszczone przez xsardas Zobacz wpisWnioskuję...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz wpisKurcze, myslalem ze pojecie 'przyzwoitosci' tutaj zadziala, ale jednak widze ze nawet ten argument dla niektorych jest niezrozumialy. Trudno, ja dziekuje, dluzej w to brnac nie zamierzam.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz wpisA to nie chodzi o reklamę przypadkiem?
Zamieszczone przez dulak Zobacz wpisJa również owe zdjęcie zobaczyłem po raz pierwszy gdy kilka dni temu przeczytałem o sporze. Kompletnie nie rozumiem argumentu, że będąc ileś lat w branży należy znać to zdjęcie.
Dlaczego niby?I nagle z przeciętnego wyrobu robi się coś na kształt puszki z przecierem pomidorowym od Campbells'a...:wink:
Jestę fotografę
Komentarz
-
Zamieszczone przez dulak Zobacz wpisJa również owe zdjęcie zobaczyłem po raz pierwszy gdy kilka dni temu przeczytałem o sporze. Kompletnie nie rozumiem argumentu, że będąc ileś lat w branży należy znać to zdjęcie.
Dlaczego niby?Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
Komentarz