Jest jedna reguła, której zdajesz się nie zauważać: fotografia ślubna póki co nie została dziedziną sztuki - nawet wbrew narcystycznym zapędom wielu fotografów. Już o tym pisałem. Pomyśl trochę dlaczego.
Jest jedna reguła, której zdajesz się nie zauważać: fotografia ślubna póki co nie została dziedziną sztuki - nawet wbrew narcystycznym zapędom wielu fotografów. Już o tym pisałem. Pomyśl trochę dlaczego.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 26-10-2011 o 13:23 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Trzeba by było zwołać jakąś konferencję i może byśmy się dowiedzieli co jest sztuką a co nie.
Tak jak budowanie domu może być dziedziną sztuki lub nie. I tu mozna się odnieść do tytułu tego tematu, bo bardziej artystą jest architekt niż budowlaniec. Czyli autorem jest pomysłodawca, a nie wykonawca
Drążąc dalej temat, często sztuką okazuje się budowla lub obraz dopiero po wielu latach od powstania, ale o tym właściwie wszyscy wiemy.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl