Strona 16 z 37 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 422

Wątek: rozprawa - kradzież pomysłu fot. ślubnej

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Owszem jest bardziej zaawansowany ale nie musi być pomysłem fotografa tylko młodej pary. Co to ten Matrix ?
    Sergiusz, no proszę Cie!!!
    Wszyscy wiedzą, co to jest Matrix - http://www.filmweb.pl/Matrix
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ok, jak ktoś skopiuje młodą odlatującą na odkurzaczu albo młodych z deską do prasowania, albo jakiekolwiek inne zdjęcie z wyraźnym pomysłem też się wkurzę.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie

Domyślnie

I co zrobisz? Będziesz pozywał czy tylko potupiesz nóżką?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Zawołam chłopaków z osiedla i odwiedzę delikwenta z propozycją nie do odrzucenia. Jakie ma to znaczenie? Rozmawiamy o kradzieży czy jej konsekwencjach?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Póki co to mam wrażenie, że Twoje rozmawianie jest dla samego rozmawiania.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Wiesz pank jak ktoś będzie chciał to weźmie. Tyle, że jak nie umieści w sieci to nic nie będziesz wiedział. A co oko nie widzi to i serce nie boli.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Aha. To powtórzę jeszcze raz dla porządku być może teraz zauważysz, o ile sam fakt procesu i jego wyniku nie jest dla mnie szczególnie zajmujący chociaż werdykt niewątpliwie interesujący będzie o tyle przyzwolenie fotografów na zżynanie od innych które w tym wątku widać jest przerażający.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Taki Picasso miał parę fajnych złotych myśli na temat kopiowania, łącznie z taką wprost zachęcającą do kopiowania innych (w odróżnieniu do kopiowania samego siebie, co już w ogóle jest smutne).

Miasto
    wawa

Domyślnie

Sergiusz, problem w tym że im więcej osób będzie twierdzić że nic się nie stało bo to przecież tylko niewinna inspiracja, koleś powinien być dumny że jest wzorem i inne tego typu pierdy, tym częściej takie kradzieże będą miały miejsce. Może faktycznie przydałby się jednoznaczny wyrok z odpowiednim odszkodowaniem który dał by do myślenia kilku amatorom cudzych pomysłów skoro kultura i wartości wyniesione z domu nie wystarczają.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Taki Picasso miał parę fajnych złotych myśli na temat kopiowania, łącznie z taką wprost zachęcającą do kopiowania innych (w odróżnieniu do kopiowania samego siebie, co już w ogóle jest smutne).
    Skoro Picasso zachęca to zmienia postać rzeczy, kradnijcie ludzie, spoko jest.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 16-10-2011 o 22:39 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

Inspirowanie się, zżynanie, powielanie pomysłów i inne formy kopiowania lub wzorowania się są powszechne. Czy są przestępstwem w świetle polskiego prawa? To już chyba tylko może orzec sąd w konkretnym przypadku, nasze odczucia i przemyślenia to tylko nasze prywatne opinie.
    A crazybooth? Ktoś kiedyś pierwszy na to wpadł i zastosował na weselu, a teraz mamy wysyp tego typu zdjęć. I ten nieznany ktos powinien ścigać naśladowców?

Strona 16 z 37 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów