Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Fotografia śledcza.

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Tak jak się wcześniej forumowicze wypowiedzieli - rejestracja lub podczepienie się pod firmę detektywistyczną i jedziesz.

Ja na Twoim miejscu brałbym jeszcze pod uwagę to iż taka robota oprócz tego, że jest ciekawa jest też najczęściej niebezpieczna. Paparazzi mają bezpieczniej - ktoś tam czasem kopnie, opluje, w szamotaninie zniszczy sprzęt.
    Tutaj może być inaczej, możesz dostać zlecenie na zdjęcia człowieka, który po zorientowaniu się, że ktoś za nim łazi i zdjęcia pstryka oklepie Ci twarz, zniszczy sprzęt, spali samochód, połamie nogi. Betonowe buty w sezonie wiosna - jesień też prawdopodobne.

Poza tym wszystkim robota trochę podobna do pracy paparazzi'ch - Canon 50D, 70-200, 100-400, jakieś stałki powyżej 400mm, komórka, koczowanie w dziwnych miejscach.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

dolicz do tego jakieś auto z 200-300 konnym silnikiem i ze 4 tysiące w kieszeni na "drobne" wydatki (typu "obiekt" w wypasionej furze wyskakuje na "łikend" z sekretarką na mazury i trzeba go złapać i trafić np. w 5 gwiazdkowym hotelu).. to nie są źarty.. zacznij od bycia paparazzim.. to podobne ale bezpieczniejsze..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Panowie wydatek 600 zl i egazmin dla normalnego czlowieke to chyba nie jest problem? Jezeli chodzi o dzialalnosc w tej profesji to troche jak z papparazii ( chyba tak to sie pisze) trzeba zaistniec na rynku. Coraz wiecej osob w duzych miastach to ludzie z pozycja i ze swoimi problemami. Sam obserwuje tam gdzie mieszkam rozne tendencje,ktore zmuszaja do myslenia na w/w temat.Nie chcialbym rozdmuchiwac tematu od tylu ( koszty ,pod gorke,mozna dostac w zeby) tylko o zasadnosci takiego pomyslu.
    Tylko L i X reszta bez wiekszego znaczenia

Domyślnie

W 90% praca nudna, nic się nie dzieje.
    Betonowe buty byłyby jakimś urozmaiceniem, ale "życie to nie film" nie jest tylko pustym frazesem.
    canon, olympus

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ac3 Zobacz posta
    Panowie wydatek 600 zl i egazmin dla normalnego czlowieke to chyba nie jest problem?
    To akurat nie jest takie oczywiste, szczególnie kiedy czyta się watki pt: "mam 3000 chcę zacząć przygodę z fotografią ślubną" :wink:
    Przepraszam z off-topic.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

W zasadzie wszystkie wymienione czynniki ( sprzet,auta,kasa) juz posiadam.Traktuje ten pomysl jako recepte na troche adrenaliny w tym zawodzie.Nie koniecznie ma byc to glowna forma zarobkowania.Poprostu zeby troche ubarwic szara rzeczywistosc

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ac3 Zobacz posta
    W zasadzie wszystkie wymienione czynniki ( sprzet,auta,kasa) juz posiadam.Traktuje ten pomysl jako recepte na troche adrenaliny w tym zawodzie.Nie koniecznie ma byc to glowna forma zarobkowania.Poprostu zeby troche ubarwic szara rzeczywistosc
    No to w czym problem? Pobiegaj trochę tu i tam, zostaw wizytówkę i czekaj na zlecenia!
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    No to w czym problem? Pobiegaj trochę tu i tam, zostaw wizytówkę i czekaj na zlecenia!
    nie mam problemu poprostu, czasami warto przedyskutowac pewien pomysl ,zanim sie go spartoli. Oczywiscie mam swoja wizje i chetnie poczytam co maja do powiedzenia inni.Nie wychodze z zalozenia ,ze wiem wszystko

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja już bym miał pierwsze zlecenia. Moja sąsiadka ma podejrzenia, że jej czekoladowy pudel zbyt często znika za rogiem co może grozić przynajmniej mezaliansem. Pewnie by dała parę złotych aby wiedzieć co i jak. Strażnik u mnie w bloku pilnuje przez sen i pomimo kamery w śmietniku zawsze ktoś wsadzi śmieci nie do tego pojemnika. Roboty by było...
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Jezeli sasiadke stac na taka usluge...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów