Strona 16 z 26 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 258

Wątek: Apple iPhone 4S

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raado Zobacz posta
    Do dwóch dni bateria wytrzyma przy normalnym użytkowaniu czyli rozmowy, smsy, internet, skype, voip, aparat.
    czyli mniej więcej wychodzi tak samo jak Andek.
    Nie rozumiem polityki producentów z instalowaniem tak mało pojemnych baterii w tak zaawansowanych technicznie smartfonach...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bazyss Zobacz posta
    czyli mniej więcej wychodzi tak samo jak Andek.
    Nie rozumiem polityki producentów z instalowaniem tak mało pojemnych baterii w tak zaawansowanych technicznie smartfonach...
    to nie jest polityka, tylko niemoznosc fizyczna. te telefony zra baterie, tym bardziej im wiekszy jest ekran i im wiecej korzysta sie z interfejsow radiowych (wifi, 3g, gps).

problemem jest to, ze wiekszosc uzytkownikow jeszcze wciaz akceptuje praktycznie codzienne doladowywanie, jako koszt wszystkich ficzerow. nawet uzytkownikow biznesowych, ktorzy poniekad zawsze musza byc po komorka. i na zmiane sie nie zapowiada poki co. w NL w 2011 roku smartfonow sprzedalo sie wiecej niz zwyklych telefonow a 2012 nie zapowiada sie na tendencje znizkowa

co do czasu na baterii... bez Juice Defendera 1,5 roczny HTC Desire oszacowalbym na jakies 42 godziny na jednej baterii - czyli ladowanie co druga noc. to jest bez lupania w gierki, ale z codziennym przegladaniem sieci w aucie (korki) czy na posiedzeniu. po instalacji JuiceDefendera wychodzi realistycznie okolo 60 godzin.

to oczywiscie w kraju, bo poza granicami telefon za duzo "polemizuje" z BTS-ami w tle i lepiej ladowac codziennie, bo do wieczoru drugiego dnia fon nie dozyje.

krotko podsumowujac: jak sie chce bajerow, no to niestety bateria nie bedzie nie wiadomo ile trzymala. albo 5 dni bez ladowania albo smartfon...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    krotko podsumowujac: jak sie chce bajerow, no to niestety bateria nie bedzie nie wiadomo ile trzymala. albo 5 dni bez ladowania albo smartfon...
    Moja 4Ska, podsumowanie użycia:

Nie pytajcie jak to zrobiłem (oczywiście jest to oryginalny niemodyfikowany screenshot z mojego fona), bo nie powiem
    Normalnie z włączonymi nonstop danymi 3G, 2 skrzynki push i cloud itp. up to 3 dni

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Bywalec Awatar Tornvald
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przecież widac jak to zrobiłeś... Użycie telefonu trochę powyżej 1h dziennie...
    Mialem kiedys Ip 3g i to z juz nie nowka. Z wylaczonym netem i kilkoma min rozmow dziennie, jakies sms wytrzymywal +/- tydzień. Pozniej ten sam ip z wlaczonym gg potrafil nie wytrzymac dnia...cudow nie ma. Wszystko zależy od uzucia.

Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja SGS2 ładuję równo co 3 dni. Ale żeby było w temacie - zdjecia robi równie piękne co ajfon :P
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu Awatar olek.tbg
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Taki lekki OT, wgrywał ktoś do swojej 4s nowy soft? czytałem o problemach z wyskakiwaniem komunikatu "brak karty sim" i mniejszym zasięgiem wifi, to prawda?
    Mi się taki komunikat w 3gs pojawił:sad:

Coś już napisał

Domyślnie

idz na forum myapple ;-)

Początki nałogu Awatar olek.tbg
    Miasto
    Tarnobrzeg

Domyślnie

Właśnie "paczyłem" tam też, ale ciekawy jestem czy dotknęło to kogoś z CB też
    ok,kończe OT

Coś już napisał Awatar kwscore
    Miasto
    wro

Domyślnie

jedyny plus to że cena baterii do 4 nie jest droga,mi po JB szybciej pada,przed bateria trzymała dłużej
    Flickr
    5D II |14 2.8 |Σ 35 1.4|
    You Dont Need Telescope

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez olek.tbg Zobacz posta
    Właśnie "paczyłem" tam też, ale ciekawy jestem czy dotknęło to kogoś z CB też
    ok,kończe OT
    Żona miała fabrycznie wersje ios'a 5.0.0, ją dotknął problem niespodziewanej utraty zasiegu, bez resetu zasięg sieci był niedostępny. Po sugerowanym przez support restore do 5.0.1 (4A406) wszystko działa cacy. Ja mojego dostałem od razu z 5.0.1 (ale 4A405) i nie mam żadnych problemów . Oczywiście obie 4S-ki.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Strona 16 z 26 PierwszyPierwszy ... 61415161718 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów