Strona 15 z 26 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 258

Wątek: Apple iPhone 4S

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    ...no i chcesz powiedzieć, że te cztery, wymagane od idealnego aparatu spełnia iPhone 4s ?
    Spełnia lepiej niż jakikolwiek inny telefon. Bateria wystarczy na dosyc długo, kamera jest przyjemna, filmy też, i działa gładko i przyjemnie.

Oczywiście jest trochę za ciężki w porównaniu z iPodem touch. Ipoda w kieszeni koszuli (gdzie go noszę) nie czuć, a Iphone już jednak trochę ciąży.

Wg. mnie rozmiar ekranu jest optymalny. Nie chciałbym ani milimetra więcej. Przecież jest iPad.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Dla mnie najlepszy smartphone jest modularny i tani:
    1. smart- ipod touch
    2. phone- zwykły telefon; baterie ładuję co 2 tygodnie i jest to ta sama bateria od 5 lat
    3. kamera - Sony tx
    4. zapasowa(e) baterie(e) do Sony

To wszystko da sie zastąpić jednym ajfonem za spory abonament za który można kupić mały samochód.
    Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Spełnia lepiej niż jakikolwiek inny telefon. Bateria wystarczy na dosyc długo, kamera jest przyjemna, filmy też, i działa gładko i przyjemnie.
    Wg. mnie rozmiar ekranu jest optymalny. Nie chciałbym ani milimetra więcej. Przecież jest iPad.
    Czekaj, czekaj. Albo "da się to wszystko zastąpić tym ajfonem" albo nie.
    Poza tym punkty te to dla mnie jakaś abstrakcja, dlatego się ich uczepiłem.
    1. smart? każdy inny, dobry smartphone jest równie "smart". na sgsII uruchomię bez problemu znacznie więcej rzeczy, których Ty albo nie ruszysz wcale albo musisz je przerzucać mozolnie przez jakieś iTunesy.Zatem nie rozumiem jaki on niby smart?
    2. Bateria w iPhonie trzymająca 2 tygodnie?
    Trzymająca wydajność przez 5 lat??
    3. Nie wiem jaka kamera tam siedzi ale porównywałem nie raz iP4 z moim sgsII i różnicy na korzyść któregokolwiek nie widziałem. Oczywiście bez wnikliwych testów mając w domyśle, iż to tylko kamerka w telefonie...
    4. Jakie niby zapasowe baterie od Sony? Ja do Szajsunga mam aku w każdym MM czy innym Saturnie po ok stówkę za zwiększoną 2000mAh. Zmieniam w podróży w dowolnej chwili, dokupuję w dowolnej chwili, zmiany dokonuję w jakieś 15sekund.
    Jakie to wielkie argumenty stoją za Twoimi "zapasowymi bateriami od Sony"?

Z jednym się zgodzę - lubię operować aparatem jedną ręką. Od 4" w górę to nierealne i niewygodne chyba, że ktoś ma palce jak ET Tutaj iP4 operuje mi się wygodniej i sprawniej. Jest to jednak kwestia przyzwyczajenia i ta jedna niedogodność nie jest w stanie przyćmić wielu innych plusów korzystania z większych wyświetlaczy. Jestem do tego przekonany do tego stopnia, że jak tylko stanieje 5" Samsung Note to bez wahania go zakupię

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

odkopuję.

ku uciesze ajfonowców.

oto, co znalazłem - i wreszcie wiem, dlaczego wywaliłem swojego smartfona (z androidem):
    http://www.phonearena.com/news/Here-...future_id24434

Cichy, jak tam SGSII? :wink:
    pozdro.,
    m.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    oto, co znalazłem - i wreszcie wiem, dlaczego wywaliłem swojego smartfona (z androidem):
    zawsze mam wrazenie, ze najwiecej problemow z Androidem maja ajfoniarze, ktorzy go najmniej uzywaja...

u mnie 2.2 w HTC Desire dziala od poltora roku bez najmniejszych zastrzezen. szybko sprawnie, prawidlowo. w zadnym momencie nie powiedzielbym, ze jest laggy. no, ale to tylko ja. mam, uzywam, nie rozwazam teorii...

z Apple'a mam sluzbowego ipada. iOS na tym zle nie chodzi, ale na pewno nie nazwalbym tego idealnie. ani tym bardziej nie jest to demon predkosci, mimo pokastrowania tego systemu z sensownego multitaskingu.

a propos multitaskingu... moj regularny towarzysz plenerow dal sie zarazic fanboizmem apple'a. dlatego musze czasem dyskretnie tlumic rechot, kiedy wylacza ksiazke adresowa, zeby przeskoczyc do notatnika, albo zapisuje cos na kartce, bo w czasie rozmowy nie moze otworzyc zadnej aplikacji
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    odkopuję.

ku uciesze ajfonowców.

Cichy, jak tam SGSII? :wink:
    Ja myślałem, że to każdy wie a tu proszę - odkrycie sensacja rewelacja.

To samo zrobił HP z kalkulatorami gdzie obsługa klawiatury czeka w kolejce jak kazdy inny proces. Niestety lagi w kalkulatorze albo telefonie (a występują nawt kiedy się wybiera numer!) dyskwalifikują takie urządzenie, nawet kiedy ma fontannę. Dlatego mój Android telefon też znalazł swoje miejsce w koszu na śmieci. (a jeszcze potrafił pożreć beterię w kilka godzin)

Lagi w obsłudze klawiatury i GUI to nieomylny trademark elektroniki śmieciowej.

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie

jak w ip 4/s z trzymaniem baterii? Chciałbym znać opinie użytkowników jak ta prawa wygląda, bo co do SGS+ jak na razie jestem niezbyt zadowolony ;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bazyss Zobacz posta
    jak w ip 4/s z trzymaniem baterii? Chciałbym znać opinie użytkowników jak ta prawa wygląda, bo co do SGS+ jak na razie jestem niezbyt zadowolony ;/
    Cudów nie ma. Mam 4S i wiadomo, na początek orka, by się pobawić... wówczas trzeba ładować nawet 2 razy dziennie.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaD77 Zobacz posta
    Cudów nie ma. Mam 4S i wiadomo, na początek orka, by się pobawić... wówczas trzeba ładować nawet 2 razy dziennie.
    Mi w SGS2 bateria starcza w zupełności na jeden dzień przy normalnym użytkowaniu i na dwa dni jak mało używam z internetu. Wgrałem JuiceDefendera Ultimate, ten program pozwala poustawiać sporo opcji ograniczających zużycie akumulatora. U mnie się bardzo dobrze sprawdza.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    moj regularny towarzysz plenerow dal sie zarazic fanboizmem apple'a. dlatego musze czasem dyskretnie tlumic rechot
    Niech kolega lepiej uważa. Straciłem dwóch znajomych za obiektywne, choć negatywne, opinie nt. produktów Apple. To jest jak z polityką i religią. Albo jesteś z nami, albo przeciw nam.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bazyss Zobacz posta
    Do dwóch dni bateria wytrzyma przy normalnym użytkowaniu czyli rozmowy, smsy, internet, skype, voip, aparat.
    5Dmk3, 60D, 16-35L/4, 35L, 100L/2.8, 85/1.8, 50/1.4, 24-105L, 17-85, 580EX II

Strona 15 z 26 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów