Czekaj, czekaj. Albo "da się to wszystko zastąpić tym ajfonem" albo nie.
Poza tym punkty te to dla mnie jakaś abstrakcja, dlatego się ich uczepiłem.
1. smart? każdy inny, dobry smartphone jest równie "smart". na sgsII uruchomię bez problemu znacznie więcej rzeczy, których Ty albo nie ruszysz wcale albo musisz je przerzucać mozolnie przez jakieś iTunesy.Zatem nie rozumiem jaki on niby smart?
2. Bateria w iPhonie trzymająca 2 tygodnie?
Trzymająca wydajność przez 5 lat??
3. Nie wiem jaka kamera tam siedzi ale porównywałem nie raz iP4 z moim sgsII i różnicy na korzyść któregokolwiek nie widziałem. Oczywiście bez wnikliwych testów mając w domyśle, iż to tylko kamerka w telefonie...
4. Jakie niby zapasowe baterie od Sony? Ja do Szajsunga mam aku w każdym MM czy innym Saturnie po ok stówkę za zwiększoną 2000mAh. Zmieniam w podróży w dowolnej chwili, dokupuję w dowolnej chwili, zmiany dokonuję w jakieś 15sekund.
Jakie to wielkie argumenty stoją za Twoimi "zapasowymi bateriami od Sony"?
Z jednym się zgodzę - lubię operować aparatem jedną ręką. Od 4" w górę to nierealne i niewygodne chyba, że ktoś ma palce jak ETTutaj iP4 operuje mi się wygodniej i sprawniej. Jest to jednak kwestia przyzwyczajenia i ta jedna niedogodność nie jest w stanie przyćmić wielu innych plusów korzystania z większych wyświetlaczy. Jestem do tego przekonany do tego stopnia, że jak tylko stanieje 5" Samsung Note to bez wahania go zakupię
![]()