To znaczy, że pękniecie biegnie od lewej górnej krawędzi do połowy prawej krawędzi ekranu. Szczególnie to widać przy wygaszonym ekranie i da się wyczuć przesuwając paznokciem.
Jak chcesz, mogę zrobić foty.
To znaczy, że pękniecie biegnie od lewej górnej krawędzi do połowy prawej krawędzi ekranu. Szczególnie to widać przy wygaszonym ekranie i da się wyczuć przesuwając paznokciem.
Jak chcesz, mogę zrobić foty.
C40D, T17-50/2.8VC, T70-300/4-5.6USD/VC, Marumi DHG SLP, Metz 58AF2, BC700, Kata3N1-30
photo of dried tomatoes
Nie trzeba, zrozumiałem już, ok.
C40D + C18-55 IS + C70-200/2.8L + S8mm + C50/1.8 + Kenko x1.4 + Di622 + jakiś statyw mały i duży, UVki, polar, 200AW itd. :wink:
Jakie urządzenie , galaxy s II ?Ile razy dziennie trzeba to urzadzenie ladowac?
Zależy jak użytkujesz , bo można i ładować co 6h jak sie gra w jakąś wymagającą gre , ale przy normalnym użytkowaniu ja ładuje co 2 dni , no może nie całe 2 dni
EOS + L i kupa gratów ...
Wszystko zależy od tego co masz zainstalowanego w telefonie , czesto coś pracuje w tle i mocno ciągnie energię , warto zerknąć w zakładkę Użycie baterii i co jakiś czas sprawdzić , bo takie rzeczy jak np udostępnianie połączenia potrafią zjechać nam mocno baterię w ciągu kilku godzin.Jak będzie z Samsungiem - nie mam pojęcia, od północy do teraz zeżarł 4 %
Ale jak przez noc zjadło Ci aby 4% to jest dobrze![]()
EOS + L i kupa gratów ...
Całą doba zabawy i bateria padła, równo 24h. Ale wiadomo, jak to pierwszego dnia, zabawa i jeszcze raz zabawa.
O obiektywach wiem prawie wszystko
To raczej nieźle. Ciekawi mnie jak długo przeżywa bateria kiedy telefon jest nieużywany, np. w stanie lotniczym, z wifi.
Moje doświadczenie z Samsungiem Intercept było takie, że trzeba go było ładować codziennie nawet kiedy był kompletnie wyłączony, a przy jakimkolwiek używaniu nie wystarczało na cały dzień.
Czegoś takiego nie próbowałem (mam SGS, jedynkę).
Wynik Cichego jest dobry. W chwili obecnej, przy niewielkim użyciu internetu (ok. 1h, wyświetlacz prawie 3h, 1h rozmów) stan baterii wykazuje 6%, odłączony od ładowarki o 20:43. To chyba całkiem niezły wynik...